Prodej rodinného domu, Hulín, Včelín, 238 m2

Včelín, Hulín

6 900 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize RK
Hypotéka od 32 883 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVčelín, Hulín
ID10290
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná238 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy156 m2
Plocha nemovitosti441 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Převod do OV

Origo partneři v Hulíně

Popis

Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný rodinný dům o dispozici 4+1 v klidné lokalita na jihozápadním okraji Hulína. Dům prošel velkou rekonstrukcí, která byla zaměřena na zmodernizování a prosvětlení interiéru domu a vytvoření rodinné atmosféry a dokáže tak nyní poskytnout ideální prostředí pro klidné rodinné bydlení. S užitnou plochou 238m² a pozemkem o velikosti 441m², nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení pro celou rodinu.

Celkově se jedná o prostorný a moderně vybavený dům, který poskytuje vše, co moderní rodina potřebuje pro pohodlné a bezstarostné bydlení.

Hulín, leží přibližně 10 minut autem od města Kroměříž. Mateřská i základní škola jsou nedaleko, centrum je dostupné pěšky přibližně do 15 minut. Dopravní spojení zajišťují autobusy a vlaková spojení. V obci se nachází veškerá občanská vybavenost. V okolí Hulína jsou vybudované cyklostezky. Vynikající dopravní dostupnost zajišťuje Hulínu nedaleká dálnice D1.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hulíně.