Prodej bytu 1+kk, Byala, Bulharsko, 45 m2 (ID: 1455161)

Byala, Bulharsko

1 205 520 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaByala, Bulharsko
IDF14424
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná34 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Představujeme vám zařízený jednopokojový apartmán s výhledem na moře v blízkosti pláže v Byale.
Byt se nachází ve druhém patře obytného domu, který se nachází na rovném terénu (bez kopců) v útulném a klidném přímořském městečku Byala a vzdálenost od pláže je pouhých 250 metrů. Ve stejné vzdálenosti od bytu je ulice Černochka se spoustou restaurací, kaváren, obchodů atd. prvky infrastruktury.
Byt sestává z prostorného pokoje s kuchyňským koutem, koupelny s WC a balkonu.
Z oken a balkonu je výhled na moře.
Zastavěná plocha bytu činí 34 m2, celková plocha 45 m2.
Byt je připraven k nastěhování. Prodává se s nábytkem a spotřebiči, včetně 2 rozkládacích pohovek (v bytě se pohodlné vyspí čtyři osoby), vestavěné skříně, kuchyňské linky, lednice, pračky, mikrovlnné trouby, klimatizace (teplo/chlazení), terasového nábytku. Koupelna je plně vybavena: sprchový kout, umyvadlo s velkým zrcadlem, monoblok, sprcha, bojler, koupelnové doplňky, podlahové vytápění, větrák.
K dispozici je interkom.
V budově je výtah.
Poplatek za údržbu činí 220€ ročně.
Výhodné místo jak pro rodinnou dovolenou u moře, tak pro celoroční bydlení! Skvělá možnost pronájmu!

My z MOJE NEMOVITOST U MORE Vám nabízíme bezkonkurenční množství kvalitních a ověřených nemovitostí. My vám pomůžeme abyste investovali do správné nemovitosti, dle Vašich požadavků, aby Vaše peníze neztratily na hodnotě. Jsme Bulhaři a Působíme v Bulharsku celoročně. Naše firma Vám umí zajistit koupi, pronájem a celkovou správu nemovitosti a poprodejní služby na Bulharském pobřeží v lokalitách Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie a další.
O správu nemovitosti se staráme od A do Z. Na nás se můžete spolehnout ve všech ohledech.
Koupí náš vztah nekončí ale teprve začíná.
Team MNM
Byala je administrativní centrum, které se nachází v centrální části bulharského pobřeží mezi dvěma mezinárodními letišti- 50 km od letiště Varna a 60 km od letiště v Burgasu. Městečko nabízí vše, co potřebujete pro pohodlnou rodinnou dovolenou a celoroční bydlení: obchody, banka, nemocnice, škola, pošta, restaurace a kavárny, kosmetické salony, stadion a další. Pobřeží se vyznačuje kombinací mořských zátok, pláže s délkou přes 6 km, písečných dun a malebných bílých skal. Byala je také proslavený centrem vinařství.


























Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.