Prodej vily, Waidring, Rakousko, 240 m2 (ID: 1455196)

Waidring, Rakousko

60 447 825 Kč
/za nemovitost

Parametry domu

AdresaWaidring, Rakousko
IDN7077
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti900 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji plně vybavenou exkluzivní vilu v prestižní lokalitě Waidring v Rakousku. Nemovitost je ideálním útočištěm pro ty, kteří hledají spojení moderního luxusu a přírodní krásy. Tato novostavba v moderním alpském stylu nabízí dispozici 4+kk a užitnou plochu 240 m2 na pozemku o velikosti 900 m2. Vila se může pyšnit třemi ložnicemi, z nichž každá má vlastní koupelnu.

Vstupní část domu nabídne prostornou šatnu, toaletu pro hosty a technickou místnost. Hlavní obytný prostor ve spodní části vily je navržen jako otevřený obývací a jídelní prostor s elegantním kuchyňským vybaveným včetně spotřebičů značek Miele, Siemens a Liebherr, které potěší každého nadšence do vaření. Součástí je také stylový parní krb, který dodává prostoru útulnost.

Vila je vybavena dvěma velkými terasami, které jsou částečně zastřešeny a nabízejí ideální prostor pro venkovní aktivity, relaxaci či grilovací večery díky venkovní kuchyni. K domu náleží i zahrada o velikosti 564 m2, dvě garáže a vyhrazené parkovací místo pro dvě auta.

Energeticky efektivní vytápění zajišťuje vzduchové tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním. Výjimečný je i nerušený výhled na okolní horskou krajinu, který vytváří malebné pozadí pro tuto výjimečnou nemovitost.

Waidring je malebná obec s necelými dvěma tisíci obyvateli, ležící v srdci oblasti Pillerseetal. Lokalita nabízí ideální rovnováhu mezi klidem a dostupností turistických atrakcí, jako je lyžařský areál Steinplatte, který se nachází přímo nad touto oblíbenou tyrolskou prázdninovou destinací. Waidring je snadno dostupný po silnici Loferer Straße B 178, která spojuje oblast s východozápadním Rakouskem.

Pro více informací o nemovitosti nebo zájem o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!