Prodej bytu 4+1, Torrevieja, Španělsko, 109 m2

Torrevieja, Španělsko

5 493 615 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTorrevieja, Španělsko
IDF14399
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná100 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha109 m2
Balkon
Garáž

Origo partneři

Popis

Exkluzivní byt na prodej v první linii pláže Los Locos, Torrevieja!

Představujeme vám prostorný byt o velikosti 109 m², který se nachází v uzavřené urbanizaci přímo u pláže Los Locos a Curva de Palangre. Tento 4+1 byt je ideální pro milovníky klidu a nádherných výhledů na moře. Byt se skládá ze 3 ložnic, prostorného obývacího pokoje a samostatné kuchyně. Z obývacího pokoje je přístup na terasu orientovanou na jih, kde si můžete užívat slunce a nádherný výhled na pláž.

Byt je původně zařízený, ve velmi dobrém stavu. Kuchyně je samostatná, vybavená a propojená s galerií. K nemovitosti náleží parkovací místo v podzemní garáži. K dispozici je výtah, který zajišťuje pohodlný přístup.

Lokalita je ideální nejen pro celoroční bydlení, ale i jako investiční příležitost. V bezprostřední blízkosti naleznete všechny potřebné služby, jako jsou obchody, restaurace, kavárny a zdravotnická zařízení.

Výjimečná lokalita v Torrevieja

Byt se nachází v jedné z nejlepších lokalit města Torrevieja, přímo u pláže Los Locos a Curva de Palangre, což zajišťuje nejen nádherné výhledy na moře, ale také snadný přístup k plážím a promenádám. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, kaváren a zdravotnických služeb. Torrevieja je vyhledávané letovisko díky svému slunečnému počasí, příjemnému klimatu a bohatému kulturnímu životu. Nabízí skvělé podmínky pro celoroční bydlení i letní rekreaci.

Investice do nemovitosti ve Španělsku

Investice do nemovitostí ve Španělsku je skvělou volbou, a to nejen díky stabilnímu právnímu prostředí, ale i rostoucímu zájmu o turistické destinace jako je Torrevieja. Nemovitosti v této oblasti mají velký potenciál pro pronájem, zejména vzhledem k jejich blízkosti k pláži a veškerým službám. Španělsko nabízí příjemné klima po celý rok, což přitahuje jak turisty, tak rezidenty, a investice do bytů u moře je tak dlouhodobě výhodná a zajišťuje vysokou návratnost.
Pokud hledáte bydlení s výhledem na moře nebo skvělou investici, tento byt je přesně pro vás!

Kontaktujte nás pro více informací a sjednání prohlídky!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1.