Prodej rodinného domu, Velká Hleďsebe, Pohraniční stráže, 190 m2

Pohraniční stráže, Velká Hleďsebe

4 950 000 Kč
/za nemovitost
informace v realitní kanceláři
Hypotéka od 23 590 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPohraniční stráže, Velká Hleďsebe
ID649226
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná190 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy241 m2
Podlahová plocha190 m2
Plocha nemovitosti996 m2
Třída energetické náročnostiD - Méně úsporná
TopeníLokální tuhá paliva
Garáž
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v Velké Hleďsebi

Popis

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej rodinného domu v obci Velká Hleďsebe u Mariánských Lázní, okr. Cheb. Celková plocha pozemku činí 996 m². V hlavní tj. žluté budově se nacházejí dvě bytové jednotky (v 1.NP je byt 3+kk a v 2.NP je byt 2+1). Objekt je možné využívat jako vícegenerační. Budova byla vystavěna v 1. polovině 20. století. Objekt je zděný. Otop je řešen jako ústřední z kotle na tuhá paliva. V objektu jsou nové rozvody ÚT a nové deskové radiátory. Objekt je napojen na kanalizační a vodovodní obecní řad. Dále je k dispozici studna na vodu. Okna jsou nová plastová.
Dále se na pozemku nachází objekt tzv. penzionu, kde jsou vybudovány dvě samostatné garsoniéry (1+0) s vlastním sociálním zázemím. Nemovitost tedy nabízí i zajímavé komerční řešení. Dále je zde objekt, který tvoří budova bývalého hospodářského stavení a je zde dále garáž pro osobní automobil.
Zastavěná plocha činí 127 m² (objekt hlavní tzv. žluté budovy), 114 m² (objekt penzionu a bývalé hospodářské budovy a garáže pro osobní automobil. Obytná plocha hlavní tzv. žluté budovy činí cca 190 m². V spodní části pozemku se nachází zahradní beseda (altán) s krbem a zahrada s vzrostlými dřevinami. Dále je k dispozici krytý bazén.
V okolí se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost (škola, školka, obchod s potravinami, obecní úřad apod.). Zastávka MHD je bezprostředně u objektu. Pravidelnými linkami se dostanete do města Mariánské Lázně do 5 min. Dům je k dispozici novému nabyvateli ihned po dohodě s majitelem. V případě, že hledáte nemovitost v lukrativní lokalitě, mohu Vám tuto nemovitost jen doporučit. V ceně je již zahrnuta provize naší realitní kanceláře a veškerý právní servis. Případné zprostředkování hypotečního úvěru je samozřejmostí. Doporučujeme. Ev. číslo: 648612.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velké Hleďsebi.