Prodej pozemku pro bydlení, Zlín - Velíková, 3587 m2

Zlín, Velíková

2 400 Kč
/za metr čtvereční
Hypotéka od 11 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaZlín, Velíková
ID696366
Plocha užitná3587 m2
Plocha nemovitosti3587 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD, Autobus

Origo partneři v Zlíně

Popis

Nabízíme Vám výjimečný stavební pozemek, který se nachází přímo u lesa
v klidné části obce Velíková, která je částí města Zlín. Pozemek má celkovou výměru 3587m2 a je určený pro klienty, kteří chtějí mít krásný velký pozemek s celodenním sluncem. Nachází se v již vybudované ulici Borovicová na jejím konci jako poslední pozemek u lesa, tím zaručuje naprosté soukromí a klid ke spokojenému bydlení. Příjezd po asfaltové komunikaci, inženýrské sítě na hranici pozemku - vodovod, elektřina, kanalizace.
Velkou výhodou je i bezproblémové spojení do Zlína, v blízkosti se nachází zastávka autobusu, MHD. Místní část Velíková leží severovýchodně od centra Zlína ve vzdálenosti cca 11 km, v nadmořské výšce 356 m, v jihozápadní části Hostýnských vrchů.
I Vy si můžete splnit sen o vlastním bydlení na exkluzivní parcele, která toto vše nabízí.
Pro více informací volejte realitní kancelář kde Vám rádi poskytneme více informací.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zlíně.