Prodej bytu 3+kk, Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty, 146 m2 (ID: 1455400)

Dubaj (دبي), Spojené arabské emiráty

11 552 502 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaDubaj (دبي), Spojené arabské emiráty
IDCO-2
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná146 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři

Popis

K prodeji nabízíme designový apartmán 3+kk s balkonem v projektu Concept 7. Jedná se o 46-ti patrový rezidenční komplex společnosti Condor Group. Projekt se bude nacházet ve velmi vyhledávané lokalitě Jumeirah Village Circle v Dubaji a jeho dokončení je naplánováno na prosinec 2024.

Apartmány jsou navrženy dle nejmodernějších interiérových trendů ve světlých barvách. Kladen je důraz na kvalitu a design. Kuchyně budou kompletně vybaveny spotřebiči. Díky vestavěným skříním v ložnici budete mít k dispozici spoustu úložného prostoru. Rezidenti budou mít k dispozici bazén, dětský bazén, posilovnu, business centrum, kavárnu, saunu a wellness. Výjimečnou vlastností komplexu je, že jsou v něm domácí mazlíčci vítáni a dokonce pro ně bude v rezidenci k dispozici oddělený koutek.

V okolí Jumeirah Village Circle najdete veškeré občanské vybavení. Pohých 20 minut od rezidence se nachází Dubai Marina, Palm Jumeirah, AI Khail Mall, Business Bay a Mall of the Emirates. Do Burj-Khalifa a na mezinárodní letiště se dostanete za pouhých 30 minut. Přímo u rezidence se nachází park s přibližně 10 km tratí ideální pro běh.

V projektu je k prodeji více jednotek, inzerovaná nemovitost slouží k představení možných dispozic. Ceny se mohou lišit v závislosti na specifikaci jednotky. Dubají vás provede česky mluvící makléřka.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!