Pronájem bytu 2+kk, Rychnov nad Kněžnou - Lokot, 44 m2

Rychnov nad Kněžnou, Lokot

15 000 Kč
/za měsíc
měsíční poplatky 4 000 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRychnov nad Kněžnou, Lokot
ID1109361228
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná44 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Rychnovu nad Kněžnou

Popis

Nabízím Vám exkluzivně pronájem bytu o velikosti 2kk a výměře 44 m² v rodinném domě v obci Lokot u Rychnova nad Kněžnou. Bytová jednotka se skládá z verandy, obývací místnosti s jídelnou a kuchyní, ložnice, koupelny s WC. Parkovací stání na dvoře před domem. Byt je vybavený nábytkem jako je kuchyňská linka, el. sporák, lednice, mikrovlnka, varná konvice, nádobí, jídelní stůl se židlemi, gauč, TV, manželská postel skříně a další drobný nábytek viz fotografie a je možné si ho pronajmout i krátkodobě. Dům se nachází v klidné čtvrti Lokot u Rychnova nad Kněžnou. Orientace obývacího pokoje a ložnice je na západ, s výhledem do zahrady s bazénem. Veškerá občanská vybavenost je přímo ve městě Rychnov nad Kněžnou, které se nachází ve vzdálenosti cca 3km a je dostupné autobusovou dopravou. Cena pronájmu je 15.000Kč/měsíc + zálohy na vodu a el. ve výši 4000Kč/měsíc. Vratná kauce je ve výši 19.000,-Kč.
Skupina energetické náročnosti G. (může být změněna po přepracování průkazu). Neváhejte mě kontaktovat pro další informace a domluvení termínu prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Rychnovu nad Kněžnou.