Prodej pozemku pro bydlení, Svatá, 1833 m2 (ID: 1455572)

Svatá

8 900 000 Kč
/za nemovitost
Cena k jednání
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaSvatá
ID0334-NP00037
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti1833 m2

Origo partneři v Svaté

Popis

Nově nabízíme stavební pozemek o výměře 1833 m2. Pozemek se nachází ve velmi žádané a klidné lokalitě, konkrétně na úplném konci obce Svatá, kde již nebude pokračovat žádná další výstavba po dlouhou dobu. Místo tedy zaručuje klidné bydlení, které vás jen tak neomrzí. Velkou výhodou pozemku je jeho umístění, které se nachází na samotném vrcholku obce, tudíž nabízí bohatý výhled na okolní krajinu a lesy.

Pozemek je určen pro výstavbu rodinných domů, s maximální zastavitelností 35%. Maximálně si zde můžete postavit dvě nadzemní podlaží a podkroví (přízemí, 1. patro a půda). K dispozici jsou sítě - obecní vodovod, kanalizace a elektřina, které jsou kompletně dotažené k okraji pozemku.

Obec Svatá se nachází 6km západním směrem od města Beroun a nabízí veškeré potřebné služby jako restauraci, obchod či mateřskou školku. V případě potřeby je jen pár minut vzdálená i dálnice D5, díky které se dostanete do 30 minut na hranici Prahy.

V případě zájmu se neváhejte ozvat makléři nabídky, pro zaslání dalších informací.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Svaté.