Prodej chalupy, Vidochov - Stupná, 360 m2

Vidochov, Stupná

10 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVidochov, Stupná
ID129085
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná360 m2
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy138 m2
Plocha nemovitosti4280 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadSeptik
KomunikaceAsfaltová
VodaMístní zdroj vody, Studna
Sklep

Origo partneři v Vidochově

Popis

Nabízíme Vám ke koupi roubenou chalupu v podkrkonoší. Chalupa se nachází v obci Vidochov v místní části Stupná. Chalupa s krásnou historickou maštalí a stodolou se nachází na pozemku o celkové ploše 4280 m2.
Jedná se o historickou stavbu z devatenáctého století, která prošla v roce 2006 kompletní přestavbou. Došlo k vyzdění nové nosné konstrukce domu a byla postavena kompletně nová střecha a vybudováno obytné podkroví. V přízemí domu byly vyměněny veškeré instalace a povrchy.
Dispozice domu je 6+1. V přízemí se nachází veranda, prostorná vstupní chodba se schodištěm, ze které je přístup do všech dalších místností. Koupelny s toaletou a prostorem na pračku, kuchyně s jídelnou a do hlavní prostorné obytné místnosti. V podkroví se nacházejí 2 koupelny, 4 pokoje a pracovna.
Do domu je přivedena elektřina a voda ze společného obecního vrtu. Odpad je sveden do septiku. Na pozemku se dále nachází krásná historická kamenná studna. Odbornou firmou nechal majitel studnu vyčistit a provést zkoušku vydatnosti pramene, která potvrdila možnost využít studnu pro napojení do domu.
Topení v chalupě je elektrické. Ve spodní části chalupy se jedná o topení podlahové a v podkroví jsou instalovány přímotopy. Ohřev vody zajišťuje jeden elektrický bojler v každém podlaží domu.
Nabízená nemovitost je příležitostí k trvalému bydlení, rekreaci nebo k podnikání. Obec Stupná se nachází v krásném tichém údolí, které Vám nabízí klid na odpočinek v čisté podkrkonošské přírodě.
Součástí prodeje je rovněž dům č.p. 4. Jedná se o stavbu bývalé hasičárny, která je vhodná k rekonstrukci. Občanská vybavenost se nachází v 5 kilometrů vzdálené obci Pecka a nebo v Nové Pace, která je vzdálená 7 kilometrů.
Ze Stupné jste do 25 minut ve skiareálu v Herlíkovicích, do 40 minut ve Špindlerově Mlýně, v Praze do 1 hod 20 minut, v Hradci Králové do 45 minut. Pro bližší informace nebo pro domluvení prohlídky kontaktujte realitního makléře. V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo prodat nejvýhodnější nabídce. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Vidochově.