Pronájem bytu 2+kk, Slaný, Prokopa Holého, 33 m2

Prokopa Holého, Slaný

15 000 Kč
/za měsíc
Elektřina bude převedena na zájemce, kauce 15.000,- Kč. Neplatíte provizi RK.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaProkopa Holého, Slaný
ID885345
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná33 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Balkon

Origo partneři v Slaném

Popis

Nabízíme k podnájmu zcela nový byt 2+kk o velikosti 33 m² ve Slaném, v ulici Prokopa Holého. Jedná se o novostavbu, kde ještě nikdo nebydlel, takže budete prvním nájemcem!

Byt je vybaven moderní koupelnou se sprchovým koutem a WC. K dispozici je také prostorný balkón, ideální pro relaxaci nebo posezení. K bytu náleží sklepní kóje, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Právě nyní se v bytě montuje zcela nová kuchyňská linka. Byt bude připraven k nastěhování od 1. října 2024.

Byt se nachází v klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností v pěší vzdálenosti. Supermarket Billa je jen pár minut chůze od domu, stejně jako pošta, banka, základní i mateřská škola. Město Slaný nabízí ideální prostředí pro rodiny i jednotlivce díky kompletním službám a dobrému dopravnímu spojení do Prahy a okolí.

Vyžadováno pojištění bytu.
Neplatíte provizi RK!

Pro více informací a domluvu na prohlídce nás neváhejte kontaktovat!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Slaném.