Prodej rodinného domu, Drásov, 131 m2

Drásov

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDrásov
ID12569
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná131 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti622 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Garáž

Origo partneři v Drásově

Popis

Toužíte po novém bydlení v krásném domě? Nabízíme vám moderní zděný rodinný dům 4+kk s rovinatou zahradou v klidné obci Drásov, v okrese Brno-venkov. Tato novostavba (kolaudace 2015) nabízí komfortní bydlení pro rodinu s dětmi.

Dispozici domu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, 3 samostatné pokoje, šatna s technickou místností a 2 koupelny s WC (viz přiložená 3D prohlídka).

Ohřev teplé vody a vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem vzduch-voda a napojeno do teplovodního podlahového topení. V obývacím pokoji jsou také k dispozici krbová kamna, která pohodlně vytopí celý tento prostor.

Z obývacího pokoje je přímý vstup na zastřešenou terasu s posezením, která je ideálním místem pro relaxaci i grilování. Krásná, udržovaná rovinatá zahrada nabízí dostatek prostoru pro volnočasové aktivity. K domu náleží také garáž s dílnou, což ocení každý, kdo potřebuje prostor pro práci či hobby.

Drásov je vyhledávanou lokalitou pro klidné bydlení s výbornou dostupností do Brna (cca 20 minut autem). V obci najdete základní občanskou vybavenost a příjemné okolí pro vycházky i sportovní vyžití.

Neváhejte a domluvte si prohlídku! Tento dům může být ideálním místem pro váš nový domov.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Drásově (okr. Brno-venkov).