Prodej bytu 3+1, Rakovník - Rakovník II, Pod Nemocnicí, 66 m2

Pod Nemocnicí, Rakovník II

3 800 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 18 110 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPod Nemocnicí, Rakovník II
ID884956
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná66 m2
VybavenoČástečně
Lokalita objektuSídliště
VlastnictvíOsobní
Lodžie

Origo partneři v Rakovníku

Popis

Byt je výjimečný svojí polohou a výhledem. Výhled máme ze 4. nadzemního podlaží a v domě naštěstí jezdí výtah!
Bytový dům je postaven sice v sídlišti, ale v klidné, okrajové části. Je zateplen. Přímo u domu je hřiště pro děti a Rakovnický potok, okolo kterého vede cyklostezka směr Křivoklát anebo Jesenice. Co je však důležitější je fakt, že v blízkosti jsou i nákupní centra, nemocnice a zastávka MHD. Nesmíme opomenout ani sportoviště.
Byt má okna a lodžii na východ, tedy na město a pak na západ, do přírody. Skládá se z kuchyně, obývacího pokoje s lodžií, dvou ložnic, koupelny a samostatného WC. Byt měl původně dispozici 2+1 a přepažením jedné dlouhé místnosti nám vznikla další ložnice, je však bez okna. Podlahovou plochu máme 66 m2 a je včetně lodžie a sklepní kóje.
Okna jsou tu plastová, podlaha parkety a dlažba. V koupelně jsou obklady, umyvadlo a nová vana. Kuchyňská linka je také novější. Jsou tu i vestavné skříně. V bytě se dá buď okamžitě bydlet a nebo ho zrekonstruovat do TOPu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Rakovníku.