Prodej bytu 3+1, Fulnek, Pivovarská, 68 m2

Pivovarská, Fulnek

2 100 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 10 008 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPivovarská, Fulnek
ID13261
StavbaPanelová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná62 m2
Patro3. z 4
VybavenoNe
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha68 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod
Balkon
Sklep
Lodžie

Origo partneři v Fulneku

Popis

Využijte výjimečnou příležitost vlastnit prostorný byt 3+1 v osobní vlastnictví v malebném Fulneku, na ulici Pivovarská 666. Tento byt o rozloze 68 m² je ideální pro rekonstrukci, která vám umožní vytvořit domov přesně podle vašich představ. Byt je v původním, ale zachovalém stavu s umakartovým jádrem, což nabízí neomezené možnosti pro rozsáhlou rekonstrukci, například pro rozšíření koupelny s pračkou nebo zbudování šatny v předsíni.
Praktické uspořádání zahrnuje průchozí kuchyni, která plynule přechází z předsíně do obývacího pokoje, a dvě samostatné ložnice. Jedna z ložnic má přístup na prostornou lodžii s nádherným výhledem na zámek Fulnek, což zajišťuje soukromí a příjemnou relaxaci.
Podlahy jsou kombinací PVC a koberců, některé stěny zdobí tapety. Předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi a nabízí možnost přeměny jednoho ze vstupů do kuchyně na prostornou koupelnu či šatnu.
Vytápění v domě je zajištěno pomocí ústředního topení a centrálního tepelného čerpadla, které zajišťuje i teplou vodu. Budova je panelové konstrukce s plastovými okny a zateplením, což zajišťuje energetickou účinnost. Dům nabízí také kočárkárnu a kolárnu, sušárnu a dílnu. A k bytu nechybí ani sklep. Ideální pro rodiny.
A tato ďábelská adresa se paradoxně nachází v klidné části města s výbornou občanskou vybaveností a snadnou dostupností do centra.
Fulnek navíc nabízí klidné bydlení malého města s bohatou historií a zároveň snadnou dostupnost služeb blízkých okolních měst.
Nepropásněte tuto skvělou příležitost přetvořit si byt podle svých představ. Kontaktujte nás dnes a domluvte si prohlídku, abyste zjistili více o této jedinečné nabídce a možnosti, jak jí získat do svého vlastnictví. A rády Vám pomůžeme i s vhodným financováním.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Fulneku.