Prodej bytu 2+kk, Sveti Vlas, Bulharsko, 48 m2 (ID: 1456581)

Sveti Vlas, Bulharsko

2 800 323 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSveti Vlas, Bulharsko
IDF14433
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná42 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha48 m2
Balkon

Origo partneři

Popis

Nabízíme krásný byt 2+kk v oblíbeném komplexu Polar Star, Sveti Vlas, Bulharsko
V exkluzivní nabídce máme moderní byt 2+kk o celkové podlahové ploše 48 m², z toho užitná plocha je 42,24 m², ve velmi žádaném komplexu Polar Star ve městě Sveti Vlas, v okrese Burgas, Bulharsko. Byt je v osobním vlastnictví a nachází se v přízemí sedmipatrového cihlového domu.
Byt je ve výborném stavu a je kompletně vybaven moderním a vkusným nábytkem. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem, útulnou ložnici, koupelnu s toaletou a balkon, který nabízí příjemné posezení a výhled do okolí.
Vybavení komplexu Polar Star:
Recepce a 24hodinová bezpečnostní služba
Upravené zelené plochy a zahrady
Bazén s možností využití pro všechny obyvatele komplexu
Blízká dostupnost k místním restauracím, obchodům a službám
Tento byt se nachází pouhých 300 metrů od nádherného písečného pobřeží, což zajišťuje rychlý a snadný přístup ke koupání a plážovým aktivitám. Sveti Vlas je známý svými čistými plážemi, výborným klimatem a skvělými podmínkami jak pro letní dovolenou, tak pro celoroční bydlení.
Občanská vybavenost v okolí: Město Sveti Vlas poskytuje plnou občanskou vybavenost – v blízkosti bytu najdete školu, školku, zdravotnická zařízení, poštu, supermarkety, obchody a další služby. Místní doprava je velmi dobře dostupná: městská hromadná doprava, autobusy i snadný přístup na hlavní silniční tahy.
Byt je napojen na veřejnou kanalizaci, má standardní elektrické napětí 230V a topení je zajištěno lokálními elektrickými prostředky. Poplatek za údržbu činí 12 EUR za m² ročně, což je přiměřená částka za veškeré výhody a služby komplexu.

Byt je k dispozici ihned, takže jej můžete začít využívat okamžitě, ať už jako investici, rekreační nemovitost nebo místo pro trvalé bydlení.

Proč investovat do nemovitosti u moře od MOJE NEMOVITOST U MOŘE? Naše realitní kancelář se specializuje na kvalitní a ověřené nemovitosti na bulharském pobřeží Černého moře. Pomůžeme Vám s koupí, pronájmem i správou nemovitosti v lokalitách jako Sveti Vlas, Slunečné pobřeží, Nesebar, Ravda, Pomorie a dalších. Jsme místní odborníci a poskytujeme kompletní servis včetně poprodejní podpory.

Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a sjednání prohlídky! Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit nemovitost v jedné z nejžádanějších lokalit bulharského pobřeží.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.