Prodej bytu 2+kk, Jihlava, Palackého, 65 m2

Palackého, Jihlava

Cena na vyžádání
/za nemovitost
volejte makléři, + provize RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPalackého, Jihlava
ID01602
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
Patro1.
VybavenoAno
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha65 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Jihlavě

Popis

Máme pro Vás jedinečnou nabídku prodeje krásného bytu po kompletní rekonstrukci v přízemí historického domu v atraktivní lokalitě na ulici Palackého v centru města Jihlavy.

Tento byt s dispozicí 2 + KK o velikosti 50 m2, zvětšena na 65,7 m2 poskytuje dostatek prostoru pro skvělé bydlení a je vybaven veškerým komfortem.

Kuchyně zahrnuje moderní kuchyňskou linku s plynovou varnou deskou, elektrickou troubu, digestoř, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, což Vám zajistí pohodlné vaření, protilinka nabízí další pracovní prostor, na který navazuje kuchyňský stůl se židlemi. Součástí je i příjemný atypický kout se skříňkou, kde je umístěna pračka.
Dále v kuchyni najdeme úložné skříně a přístup ke spacímu prostoru, který vznikl nad koupelnou s dalším úložným prostorem. Je třeba už jen dodělat schody, po kterých se do ložnice dostaneme.

V koupelně najdete prostornou vanu, sprchový kout, zrcadlovou galerii, umyvadlo s úložnými skříňkami a koupelnovou skříň pro vaše potřeby s košem na prádlo. Toaleta je samostatná, což zvyšuje pohodlí a soukromí.

V obývacím pokoji je vyrobeno dřevěné patro, ideální pro dětský pokoj, kde jsou dvě postele s rošty a skříňky.
Dále v pokoji najdeme různý doplňkový nábytek a 3D tapetu na zdi v obývací části.

V chodbě, koupelně a toaletě je podlahové topení, v pokojích jsou elektrické přímotopy. Byt je po celé podlahové ploše ze sklepů zateplený, i obvod bytu pro zamezení úniku tepla je zateplený. Do bytu je přiveden optický kabel a satelit.

Ve společné předsíní je k dispozici velký botník a naproti vchodu do bytu je komora, která vám poslouží k dalšímu uskladnění věcí.

Výhodou tohoto bytu je také možnost využití dvorku za domem pro relaxaci, grilování nebo posezení s přáteli.

K bytu náleží prostorný sklep o velikosti 10,6 m2.

Majitelka si vyhrazuje právo prodat nejvyšší nabídce.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie domu a jeho virtuální prohlídka, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z vašeho domova.
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.

Tato nemovitost má obrovský potenciál, jak už komerční, nebo se může stát Vaším domovem snů. Buďte kreativní a přizpůsobte si jej dle svých představ. Kontaktujte nás pro více informací nebo k domluvě na prohlídce této jedinečné nabídky.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Jihlavě.

Podobné nabídky