Prodej rodinného domu, Kostelec nad Černými lesy, Příkrá, 125 m2

Příkrá, Kostelec nad Černými lesy

10 990 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 52 375 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPříkrá, Kostelec nad Černými lesy
ID0042
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná125 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy141 m2
Plocha nemovitosti676 m2

Origo partneři v Kostelci nad Černými lesy

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme rodinný dům ve městě Kostelec nad Černými lesy.

Rodinný dům se nachází na okraji města v části zvané Trativody. Klidné části města s původní zástavbou domů, zároveň v docházkové vzdálenosti na náměstí.

Rovinný pozemek obdélníkového tvaru má výměru 676 m² s možností přístupu ze 2 stran. Zahrada je plná okrasných keřů a stromů.

Před domem je zpevněná plocha pro parkování 2 aut.

Původní část rodinného domu s přízemím a užitným podkrovím byla postavena v 80. letech.
V roce 2018 byla dokončena kompletní rekonstrukce tzv. na cihlu včetně jednopodlažní přístavby.

Celková podlahová výměra domu činí 125 m² o dispozici 4+kk s 2 toaletami, technickou místností a prostornou koupelnou.

Dispozice domu je praktická a celý interiér a vybavení je v příjemném francouzském stylu.
Terasa u jídelny je zasazena do vzrostlé zahrady s naprostým soukromím. Přímo u terasy je jezírko obložené kameny s velice příjemnou atmosférou.

Na pozemku jsou další dvě vedlejší stavby k uskladnění zahradního nářadí a ostatního.

Srdcem domu je společný prostor obývací části, jídelny a kuchyně s přímým vstupem na terasu a zahradu. V obývací části je krbová vložka s výměníkem.

Kuchyňská linka do tvaru L s výhledem na terasu disponuje veškerými spotřebiči. Je zde i praktická spíž.
V přízemí domu jsou dále 2 ložnice a prostorná koupelna, která disponuje toaletou, vanou i sprchovým koutem. Za koupelnou je technická místnost.

U vstupní, prostorné předsíně je umístěna 2. toaleta a vedou zde schody do podkroví, kde se nachází 3. pokoj o výměře 34 m² s vlastním balkónem. Tento pokoj má otevřený strop do štítu s přiznanými dřevěnými trámy. Celý prostor má výjimečnou atmosféru s výhledy do klidné okolní zástavby plné zeleně.

V přízemí domu je podlahové teplovodní vytápění v kombinaci s radiátory. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler.
Vytápění domu je formou krbové vložky s výměníkem anebo elektrickým kotlem.
Dům je napojen na vodovod a má vlastní studnu. Odpad je řešen jímkou.

Kostelec nad Černými lesy spadá pod Prahu – východ a leží 10 km od Českého Brodu a 20 km od Říčan.
V pěší vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost. Zejména základní a mateřská škola, pošta, zdravotní středisko, supermarkety, množství obchodů a služeb.

Autobusová zastávka Na Skalce je vzdálena 500 m od domu. Jezdí zde linky autobusu č. 381, 387 směr Praha – Háje a linka autobusu 660 směr Český Brod.

V Kostelci nad Černými Lesy se pořádá mnoho kulturních, sousedských a sportovních událostí. Ve městě je fotbalové hřiště, TJ Sokol, Sportovní hala, tenisové kurty aj.

Město je obklopeno krásnou přírodou. Okolní lesy jsou protkány množstvím cyklistických a turistických tras. Na své si přijdou i milovníci houbaření. V blízkosti jsou rybníky na Jevanském potoce, které jsou oblíbené ke koupání a rybaření.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!