Prodej rodinného domu, Litoměřice, Brožíkova, 280 m2 (ID: 1456886)

Brožíkova, Litoměřice - Předměstí

17 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 85 735 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBrožíkova, Litoměřice - Předměstí
ID00009
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná280 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Vítejte v Litoměřických „Hollywood Hills“, konkrétně v ulici Brožíkova, kde se píšou úspěšné životní příběhy.

Unikátní nemovitost, která rozhodně není pro každého. Byla postavena v roce 2013 s cílem vytvořit životní prostor bez jakýchkoliv kompromisů, ať už z pohledu materiálů, nadčasového designu, užitné plochy nebo základních pravidel respektovaných při výstavbě.

Dům na první pohled působí velice skromně a z ulice si jej sotva všimnete, avšak opak je pravdou.

Čeká na vás celkem 6 obytných místností, dvě pracovny, 3 koupelny, garáž pro jeden automobil a další prostor např. pro domácí wellness centrum v suterénu domu. To vše tvoří více než 280m2 užitné plochy. Vše navíc v naprosto komfortu, s výškou stropů přes 3 metry, kde klaustrofóbií rozhodně trpět nebudete. To vše na pozenku o ploše necelých 600m2.


Na začátek Vás zaujme vstupní foyer. První část jako čistící zóna, ve druhé zase nabýváte dojmu, že jste vstoupili do Wimbledonského klubu. Masivní dřevěné dubové podlahy, schody z borovice nebo jedinečné jednokřídlé dveře, které jsou pozvánkou do hlavního společenského prostoru.

Hlavní společenský prostor o velkorysých 40m2 pro kvalitní rodinné chvilky. Krbová kamna dokreslující atmosféru, dubové podlahy, JZ orientace, unikátní výklenek, masivní dřevěná okna s protipožárními skly zajišťující perfektní světelné podmínky a dostatek prostoru pro pohodlný pohyb.

Nechybí také šikovně schovaná pracovna, kterou lze jednoduchými stavebními úpravami od obývacího pokoje naprosto oddělit a vytvořit tak 100% soukromí pro ničím nerušenou práci.

Poslední částí tohoto velkorysého prostoru je kuchyň orientovaná na SZ. Kvalitní italská dlažba, americká lednice a prostor..

Posledním střípkem v přízemí je koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.


Přesouváme se do prvního patra se třemi ložnicemi. První se západní orientací a plochou 14 m2, který lze využít jako dětský pokoj, hernu nebo např. relaxační místnost.

Hlavní ložnice o 19 m2 s orientací na JZ, opět masivními dřevěnými podlahami, elegantním dřevěným trámem, který dotváří příjemnou atmosféru. Zároveň disponuje přístupem na balkon o 9m2, kde máte Litoměřice jako na dlani.

Poslední z ložnic je dispozičně velice atypická, což je jí výhodou. Poskytuje tak prostor Vaší fantazii (průchozí šatna, dámský salónek apod.)

Ani v koupelně nebudete strádat. Téměr 10m2, kvalitní italská dlažba a obklady, prakticky oddělená vana a walk in sprchový kout. Jedinečný odpočinek zaručen.

Otevřený prostor je doplněn o hudební koutek, kde příjemná hudba může znít celým domem.


A co, že naleznete v suterénu? Aktuálně čistě obytné. Ložnice, kuchyňská linka, obývací pokoj, koupelna a samostatná toaleta. Lze jej tak využívat jako naprosto samostatnou bytovou jednotku se separátním vstupem ze zahrady.

Pokud však tento dodatečný prostor neoceníte, můžete povolit uzdu Vaší fantazii a realizovat Vaše sny, pro které aktuálně nemáte prostor.

Nabízí se zde např. přestavba..

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litoměřicích.