Prodej bytu 4+kk, Pelhřimov, Slovanského bratrství, 107 m2 (ID: 1456888)

Slovanského bratrství, Pelhřimov

8 999 750 Kč
Hypotéka od 42 890 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaSlovanského bratrství, Pelhřimov
ID66
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná107 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Pelhřimově

Popis

Ve výhradním zastoupení developera nabízíme k prodeji bytové jednotky s nadstandardní terasou nebo zahrádkou v nově vznikající lokalitě Zelený vrch, který se nachází na okraji města Pelhřimov. Tato lokalita nabízí bydlení v blízkosti přírody, zároveň však v dosahu veškeré občanské vybavenosti.

Terasové domy Pelhřimov je projekt výstavby bytových jednotek o dispozici 3+kk a 4+kk, které jsou navrženy tak, aby každá obytná místnost měla přímý vstup na terasu nebo předzahrádku. Domy jsou umístěny v blízkosti parku, na kopci nad městem, všechny byty jsou orientovány na jihozápadní stranu a poskytují tak krásný výhled na město.

Podlahová plocha bytové jednotky o dispozici 4+kk je 120 m², nachází se v přízemí. Vstup je přes zádveří, ze kterého se vchází do skladu a na centrální chodbu, ze které jsou další vstupy do obývacího pokoje s kuchyní, 2 pokojů, ložnice, koupelny a samostatné toalety. Ze všech obytných místností je vstup na terasu o velikosti 120 m². K bytu je dále k dispozici na chodbě skladovací kóje o velikosti 9,13 m².

Dispoziční řešení a velikosti jednotlivých místností naleznete na přiloženém půdorysu.

Podél celého objektu je navržen dostatek parkovacích míst a ke každému bytu lze zakoupit do soukromého vlastnictví až dvě venkovní parkovací stání (Cena jednoho stání je 95 000,- Kč).

Bytový dům bude napojen na veškeré sítě (městská voda a kanalizace, elektřina a plyn). Vytápění bytové jednotky je pomocí plynového kotle s rozvodem do podlahového topení, ohřev TUV v každém bytě. Okna plastová s izolačním trojsklem (barva exteriér antracit, interiér bílá), vstupní dveře do bytových jednotek budou hliníkové (barva antracit). Okenní otvory na terasy apod. jsou navrženy se stínící technikou (elektricky ovládané předokenní žaluzie).

V blízkosti lokality se nachází veškerá občanská vybavenost (nemocnice, pošta, MHD, obchod, restaurace, škola, školka, dětské hřiště atd. ).

Energetická třída C úsporná.

Prohlídku prodávané nemovitosti je možné domluvit na uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu.

Pro zájemce o koupi pomocí hypotečního úvěru máme předjednané výhodné financování.

Podrobnější informace naleznete na oficiálních webových stránkách projektu TERASOVÉ DOMY.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Pelhřimově.