Prodej pozemku pro bydlení, Březno, 1100 m2

Březno

2 530 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 12 057 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBřezno
ID2024031
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1100 m2

Origo partneři v Březnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Předprodej stavebních pozemků v atraktivní lokalitě Březno u Chomutova

Nabízíme k prodeji dva stavební pozemky v žádané obci Březno u Chomutova:

Pozemek č. 3: 1100 m²
Pozemek č. 4: 980 m²

Pro pozemky již bylo vydáno stavební povolení na inženýrské sítě – elektřina, kanalizace, voda, jejichž realizace právě začíná. Očekáváme, že k částečné kolaudaci infrastruktury dojde přibližně za jeden rok. Kupující si však může již nyní zablokovat pozemek a počkat na dokončení výstavby.

Původní projekt je navržen pro výstavbu čtyř rodinných domů, avšak je možné upravit rozdělení pozemků podle individuálních požadavků.

Obec Březno poskytuje plnou občanskou vybavenost včetně základní a mateřské školy, zdravotního střediska, policie, pošty, mateřského centra, obchodů a restaurace. Pro volnočasové aktivity jsou zde nová dětská hřiště, cyklostezka, Dračí stezka s Drakem Severusem, tenisové kurty, hřiště pro plážový volejbal a fotbalové hřiště. Obec rovněž nabízí rybník s tobogánem a skluzavkou a velký park, kde se často konají kulturní akce.

Veškerá dokumentace je připravena k nahlédnutí pro vážné zájemce. Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Březnu (okr. Chomutov).