Prodej pozemku pro bydlení, Rapotín, 1054 m2

Rapotín

2 990 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 249 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaRapotín
IDN107186
Plocha nemovitosti1054 m2

Origo partneři v Rapotíně

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Pokud hledáte vhodné místo k výstavbě rodinného nebo bytového domu, nemáte rádi satelity, jste prostorově nároční a preferujete soukromí, mohl by se vám líbit pozemek, který pro vás máme v obci Rapotín.

Pozemek má výměru 1054 m2, je to krásná slunná rovinka se zajištěným přístupem z obecní komunikace. Pozemek lze napojit na vodovod, elektřinu, plyn a rovněž k obecní kanalizaci, která končí u posledního domu. Dle platného územního plánu se jedná o plochu smíšenou obytnou, která je určena k polyfunkčnímu využití, a to pro bydlení v rodinných i bytových domech, pro občanské vybavení i veřejná prostranství, je také možná výstavba rekreačního objektu. Koeficient zastavitelnosti je 40% a stavba může mít max. 2 podlaží a podkroví.

Velkou výhodou je lokalita. Pozemek má reálně jednoho souseda v dostatečné vzdálenosti, obklopuje jej z jedné strany potok, který se dále vlévá do řeky Desné. Při vhodném umístění stavby na parcele tak můžete dosáhnout maximálního soukromí.

Obec Rapotín nabízí základní občanskou vybavenost, je to jen pár minut do Šumperka a při cestě na hory. Nabízí se tedy využití spíše pro vlastní bydlení nebo na chaloupku k rekreaci. Nejedná se o žádné satelitní městečko, ale poctivý plac ve staré klidné zástavbě mimo hlavní komunikaci a provoz.

Pokud vás zajímá více informací, máte dotazy nebo se chcete přijít podívat, ozvěte se a domluvíme se na prohlídce, kde probereme podrobnosti.

Rádi vám také pomůžeme zajistit nejvýhodnější financování jak nákupu pozemku, tak také budoucí výstavby vašeho domu snů. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107186.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Rapotíně.