Prodej rodinného domu, Zlín, Ostrá horka I, 662 m2

Ostrá horka I, Zlín

12 990 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 907 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOstrá horka I, Zlín
ID14180
StavbaCihlová
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná662 m2
VybavenoNe
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy227 m2
Plocha nemovitosti923 m2
Plocha zahrady696 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Origo partneři v Zlíně

Popis

Nabízíme k prodeji hrubou stavbu rodinného domu, který se nachází na ulici Ostrá Horka I v klidné části obce Mladcová.

Tento dům je zatím ve fázi hrubé stavby, což znamená, že konstrukce je dokončena, ale otvory pro okna a dveře ještě nejsou vyplněny. Stavba je ideální pro ty, kteří chtějí dokončit dům podle vlastních představ. Všechny inženýrské sítě – voda, elektřina, plyn i kanalizace – jsou již zavedeny přímo na pozemek, což značně usnadňuje pokračování ve stavebních pracích.

Lokalita domu je mimořádně klidná a nabízí příjemné bydlení v těsné blízkosti přírody, zároveň je však dobře dostupná a vybavená veškerou občanskou infrastrukturou. V okolí naleznete školy, školky, obchody, dětská hřiště a další služby, které potřebujete k pohodlnému životu. Dopravní dostupnost do centra města je vynikající, což dělá z této nabídky atraktivní místo nejen pro bydlení, ale i pro případné podnikání.

Výměry jednotlivých podlaží jsou následující:

2. nadzemní podlaží (2.NP): 205,09 m2 – prostorné patro, které lze využít jako obytné nebo pro kanceláře

1. nadzemní podlaží (1.NP): 208,78 m2 – ideální pro hlavní obytnou část domu či pro kombinaci s administrativními prostorami

1. podzemní podlaží (1.PP): 248,36 m2 – velkorysý suterén, který může sloužit jako sklad, technické zázemí nebo nebo komerční účely.

Tento pozemek je díky své velikosti a poloze naprosto výjimečný. Nabízí flexibilitu dokončení podle potřeb nového majitele – ať už budete chtít nemovitost využít jako velkorysý rodinný dům, administrativní budovu, nebo kombinaci obojího. Možnosti jsou skutečně široké a záleží jen na vás, jaký směr se rozhodnete zvolit.

Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Roman Krist, Dáme domov

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zlíně.