Prodej rodinného domu, Hrušovany u Brna, Tyršova, 157 m2 (ID: 1457682)

Tyršova, Hrušovany u Brna

12 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 57 188 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaTyršova, Hrušovany u Brna
ID0327
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná157 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Podlahová plocha157 m2
Plocha nemovitosti1154 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Hrušovanech u Brna

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej prostorného bezbariérového rodinného domu o dispozici 6+kk se zahradou, bazénem, zahradním domkem a s možností parkování vozů na vlastním pozemku v obci Hrušovany u Brna. Celková užitná plocha domu činí 157m2 a plocha pozemku 1154m2.

V přízemí rodinného domu se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, otevřená dispozice obývacího prostoru s kuchyňským a jídelním koutem, ložnice, technická místnost, samostatná toaleta a koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou a sušičkou. Kuchyně je vybavena moderními vestavěnými spotřebiči – lednicí, elektrickou a mikrovlnnou troubou, indukcí, digestoří, myčkou a nabízí vám mnoho úložného prostoru. V přízemí je podlahové vytápění. Dominantou obývacího pokoje je krb, který vám zajistí příjemnou atmosféru domova. Z obývacího pokoje vstup po schodišti do druhého patra. Zároveň je zde i samostatný výstup na terasu s posezením a na zahradu.
V druhém patře jsou 4 samostatné pokoje, technická místnost a koupelna s vanou a toaletou a bidetem. Vytápění je pomocí radiátorů. Okna plastová. Fotovoltaické panely zajišťují ohřev teplé vody. Na pozemku je studna.
Vytápění- elektrokotlem.
Zahrada je kompletně oplocená, nádherně se prolíná s okrasnou zahradou se spoustou ovocných stromů, poskytuje dokonalé soukromí a pohodlí pro vaše venkovní aktivity.
Na zahradě se nachází bazén, terasa a zahradní domek. Tento zahradní domek se nyní využívá k uskladnění zahradního nábytku, lze jej po dodělání využít třeba i jako ubytovaní pro přátele či rodinu.
Nízké náklady na provoz domu.
Obec Hrušovany u Brna nabízí veškerou občanskou vybavenost a jsou vyhledávanou lokalitou pro svou výbornou dostupnost do Brna. V blízkosti dálničního převáděče Brno-Vídeň.
Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Hledáte-li rodinné bydlení se zahradou v soukromí a s výbornou dostupností, tak tento dům je určen právě Vám! Velice doporučujeme prohlídku této nemovitosti, tak nás neváhejte kontaktovat.
Poznámka k ceně: + provize RK, včetně právního servisu

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hrušovanech u Brna.