Prodej rodinného domu, Sulice, K Lukám, 164 m2

K Lukám, Sulice

25 000 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu
Hypotéka od 119 143 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaK Lukám, Sulice
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná164 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti800 m2
Garáž

Origo partneři v Sulicích

Popis

Ráda bych vám nabídla tento exkluzivní rodinný dům, který je ve všech směrech nadstandardní. Dům se nachází v blízkosti hl. m. Prahy, 20 min. autem na Prahu 4, v obci Želivec – Sulice, v klidném místě obklopené přírodou a zároveň s veškerou nedalekou infrastrukturou a dostupností do hlavního města.
Dispozice domu je 7 + 1 s orientací na jih a užitnou plochou 164 m2, na pozemku 800 m2 s krytým venkovním bazénem, dvougaráží a zahradním domkem. Přízemí domu sestává z prostorné vstupní haly, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje s krbem a vstupem na terasu a zahradu, ložnice (nyní pracovna), šatny (může být i malý pokoj), spíže a koupelny se sprchovým koutem. V horním patře se nachází hlavní ložnice, čtyři další samostatné pokoje, koupelna s vanou, samostatná toaleta a šatna. Z ložnice a jednoho z pokojů je vstup na balkón s krásným výhledem do okolní přírody a z chodby dále vstup do podkrovní půdy.
Skutečným skvostem je krásná zahrada vytvořená architektem se vzrostlými stromy, keři a květinami – kompletní automatická závlaha vodou ze studny, údržba trávníku automatickou sekačkou Husqvarna. Krytý venkovní bazén 4 x 8 m je napojen na solární ohřev vody s čištěním automatickým vysavačem. Terasa skýtá klidné místo pro setkávání i odpočinek se zahradním nábytkem, zahradní houpačkou, harmonickým monumentem fontány z Bali, květníky a dalšími venkovními doplňky. Zahradní domek je pak praktickou částí pro úschovu veškerých potřebných věcí.
Další parametry:
- veškeré hlavní prostory jsou klimatizované, vytápění plynovým kotlem s ohřevem teplé vody značky Junkers a dálkovým ovládáním přes mobilní aplikaci
- alarm, pokrytí internetem – O2 wifi
- dům je napojen na čističku vody – neplatí se stočné
- dvě elektrické markýzy na terase
- garáž pro dvě auta s množstvím úložného prostoru
Dostupnost:
- autobusová zastávka – 5 min. od domu, 3 linky PID, 30 min. Praha - Budějovická
- Tesco, Alza box, Lidl + Zásilkovna, nákup přes Rohlík
- Pošta Kamenice – 5 min. autem
- MŠ, ZŠ – do 5 min. chůze
- Dětské hřiště, venkovní tělocvična, louka za domem, les – 5 min. chůzí
- Zdravotnické služby – Thomayerova nemocnice Praha – Krč – 20 min. autem nebo autobusem
- Metro Opatov, Chodov – 20 min. autem
Ráda vás osobně přivítám na prohlídce tohoto krásného domu, vašeho případného nového domova. V případě vašeho zájmu prosím volejte na uvedené telefonní číslo níže.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Sulicích.