Prodej rodinného domu, Roudnice nad Labem, Havlíčkova, 125 m2 (ID: 1457886)

Havlíčkova, Roudnice nad Labem

5 190 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb, advokátní úschovy
Hypotéka od 24 734 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlenícca 6-7.000,- Kč/měs
AdresaHavlíčkova, Roudnice nad Labem
ID24194
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná125 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti99 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Prodej řadového městského dvoupodlažního domu za příznivou cenu! Nemovitost v blízkosti centra, v historické části skvěle se rozvíjejícího města s výbornou dopravní dostupností. Dům s potenciálem různého využití, ať k samotnému bydlení (2 bytové jednotky 2+kk), nebo bydlení spojeného s podnikáním, případně jako investiční příležitost.

Objekt je v současné době v přízemí přizpůsoben k využití jako prodejna, lze po menších úpravách využit jako byt 2+kk - koupelna a napojení kuchyně k dispozici. Ve druhém nadzemním patře je příjemné bydlení v prostorném 2+kk. Vstupy do domu jsou řešeny samostatně, pro obytnou část v patře z průchodu, pro komerční část z ulice. Obě části jsou pak propojené vnitřním komunikačním prostorem.

Prodejna se zázemím ve zvýšeném přízemí nabízí celkem cca 59 m2 podlahové plochy zahrnující prodejní plochu 42 m2, prostornou koupelnu s toaletou 7 m2, komoru 6 m2 a společnou vstupní chodbu se schodištěm 4 m2. Přízemní prostory prošly renovací a rekonstrukcí pro účely prodejny v r. 2005. Po menších úpravách je možné využít k původním bytovým účelům.

Bytová jednotka v patře o podlahové ploše cca 61 m2 nabízí velký obývací prostor spojený s kuchyňskou částí o velikosti 35 m2 s okny do ulice, ložnice 20 m2 s okny do sousední zahrádky. Druhá koupelna (4 m2) a samostatná toaleta (2 m2) jsou umístěny v mezipatře.

V celém objektu byla v r. 2022 provedena výměna původních oken za nadčasová a bezúdržbová hliníková okna, ladící s historickou lokalitou. V bytové jednotce byla položena nová podlahová krytina - v ložnici masivní dřevěná, v kuchyni PVC na korkovém podkladu. V současné době slouží k vytápění nový elektrokotel, plynová přípojka je pro případ změny vytápění do domu zavedena.

Půdní prostor zatím není využit k vestavbě a plochou cca 55 m2 nabízí další potenciál rozšíření stávajícího bytu.

Dům je z cca poloviny podsklepen, z jižní strany k domu náleží malý dvorek.
Štítek energetické náročnosti budovy zatím není vypracován, proto dle nařízení uvádíme tř. G.
Nedaleké příjemné nábřeží řeky se stává oblíbeným místem k procházkám, sportování a relaxaci.
Místo má i velmi dobré dopravní spojení - vlakové i autobusové nádraží jen 10 min chůze, směr Praha nebo Ústí nad Labem. K dálnici D8 dojedete od domu za 7 min, hranice Prahy cca 25 min.

Město Roudnice nad Labem má mnoho co nabídnout, je skvěle občansky vybavené, nabízí široké kulturní, sportovní i rekreační vyžití.

Pokud Vás nabídka zaujala, prosím neváhejte zavolat, napsat o více informací, nebo si přímo dům prohlédnout.
Zajímá Vás na jakou výši hypotéky dosáhnete? Zeptejte se našeho zkušeného hypotečního poradce a nechte si nezávazně porovnat nabídky Vaší, nebo jiné banky. Rádi se Vám budeme věnovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Roudnici nad Labem.