Prodej pozemku pro bydlení, Helvíkovice, 3562 m2 (ID: 1457887)

Helvíkovice

2 995 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 14 273 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaHelvíkovice
ID241154
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti3562 m2

Origo partneři v Helvíkovicích

Popis

Nabízíme prodej pěkného, slunného a rovinatého pozemku k možné výstavbě, ve velmi žádané lokalitě, v širším centru obce Helvíkovice a v těsném sousedství města Žamberk.

Jedná se o prodej dvou vedle sebe ležících pozemků, oddělených od sebe v okrajové části Mlýnským potokem. Dle územního plánu je nyní větší z pozemků veden jako plocha smíšená obytná s hlavním využitím pro bydlení včetně usedlosti s hospodářským zázemím, případně občanského vybavení a rekreace. Na severní straně vyúsťuje k silnici č. 11, na jižní sousedí s klidovou zónou obce a místní komunikací. Celková výměra pozemků je 3562 m2, z toho parc. č. 115/4 o výměře 2917 m2 a parc. č. 96/1 o výměře 645 m2.

Větší pozemek parc. č. 115/4 je možné před prodejem rozdělit na dva menší pozemky a prodat jednotlivě. Prodej proběhne bez provize RK.
Přístup na pozemek možný z obecní cesty, kanalizace, napojení na vodovodní řád možno řešit protlakem ze sousedních pozemků
Helvíkovice jsou umístěny v malebném kraji podhůří Orlických hor, obklopeny krásnou přírodou. V obci je velmi dobrá základní občanská vybavenost včetně školky a obchodu se smíšeným zbožím. Plná občanská vybavenost je ve vedlejším městě Žamberk.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Helvíkovicích.