Pronájem bytu 2+kk, Praha - Kunratice, V Zeleném údolí, 53 m2

V Zeleném údolí, Praha 4, Kunratice

20 000 Kč
/za měsíc
+ služby 5000,-Kč + elektřina cca 1000,-Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaV Zeleném údolí, Praha 4, Kunratice
IDR519418
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná65 m2
Patro2.
Typ objektuPřízemní
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha53 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti143 kWh/m2 za rok
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Origo partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Pronájem 2kk 53m2, P4 Kunratice, ul. V Zeleném údolí, terasa 12m2, garážové stání.

V srdci malebného komplexu domů Zelené údolí, jen pár kroků od Kunratického lesa, se nachází tento atraktivní byt 2kk o rozloze 53 m2, který vás okouzlí svou prostornou terasou o velikosti 12 m2. Ideální místo pro relaxaci a užívání si slunečných dnů, terasu si zamilujete na první pohled.

Byt se pyšní dvěma samostatnými pokoji obývacím pokojem o rozloze 22 m2, který je ideálním místem pro setkání s rodinou a přáteli, a ložnicí o velikosti 15 m2, která nabízí klid a pohodlí pro odpočinek, lze umístit i pracovní stůl. Koupelna je vybavena vanou, toaletou a připojením na pračku, což zajišťuje maximální komfort a praktičnost.

Prostorná chodba s vestavěnou šatní skříní a šatnou s policovým systémem poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše věci. Byt je dále vybaven kuchyňskou linkou a spotřebiči, což ocení každý milovník vaření.

Nová okna mají pasivní trojskla, což přispěje k úspornému bydlení a komfortnímu klimatu uvnitř bytu. Orientace na jih do bezpečného a klidného vnitrobloku zaručuje dostatek světla a příjemnou atmosféru.

V suterénu domu se nachází vlastní garážové stání, což je velkým plusem pro ty, kteří hledají komfortní a bezstarostné parkování. Lokalita je obklopena zelení a nabízí široké možnosti pro aktivní trávení volného času. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost a centrum města je snadno dostupné metro Kačerov je vzdáleno pouhých 5 minut autobusem.

Vřele doporučuji prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 4.