Prodej rodinného domu, Andělská Hora, 418 m2

Andělská Hora

Cena na vyžádání

včetně provize RK a právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaAndělská Hora
ID0201-NP02855
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná278 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha418 m2
Plocha nemovitosti2661 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Andělské Hoře

Popis

Nově nabízím na prodej výjimečný rodinný dům, obklopený nesmírně krásnou zahradou v lukrativní a magické lokalitě Andělské Hory u Karlových Var.

Andělská Hora je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci. Senzibilové i ezoterici zde vnímají silné energetické pole. Toto magické místo patří mezi 70 míst na světě kde se soustřeďuje nejvíce pozitivní energie. Lidé sem přicházejí za účelem relaxace, meditace, nebo se zde zdržují v naději, že se jim podaří dobít svou vlastní energii. Říká se, že toto místo má léčivé vlastnosti a je ideální pro ty, kteří se cítí přepracovaní, jsou vystaveni stresu nebo trpí úzkostí a depresí.

A pokud právě Vy hledáte klid a relaxaci jen kousek od města a sníte o tom být majitelem již hotového uměleckého díla ve formě profesionálně a pečlivě udržované zahrady s obrovským množstvím okrasných rostlin, bylinek, letní terasou, rybníčkem, skalkou, záhony, kurníkem, posezením, přípravou pro letní kuchyň, spoustou jiných lákadel a výhledem na vyhaslou sopku starou 26 milionů se zříceninou hradu Andělská Hora, pak jste na správném místě. Každý, kdo vstupuje na toto pohádkové území je do slova okouzlen atmosférou harmonií a klidu. Tento dům a místo Vás podmaní a již nepustí.

Rodinný dům z roku 2008 dokonale zapadává do popsané lokality a je řešen nevšedně a s fantazií. Disponuje velkorysou plochou a vkusným interiérem.

K domu vede asfaltová silnice, ze které jsou dva sjezdy na pozemek: jeden vede do samostatně stojící garáže o výměře 36 m2 a druhý umožňuje parkování na pozemku a před ním. Tady pohodlně zaparkují 4 a více aut.

Dům je samostatně stojící, podsklepený, přízemní s obytným podkrovím, zastřešený sedlovou střechou. Konstrukce je z dřevěných sendvičových panelů dle technologie Expofil. Vstup do domu je do zádveří, ze kterého je přístupná velkorysá jídelna s jídelním koutem, obývací pokoj a chodba se schodištěm do suterénu a do podkroví. Dále je z chodby přístupen pokoj a koupelna se sprchou a toaletou. Zimní zahrada je přístupna z obývacího pokoje. V podkroví se dá z chodby vejít do hlavní koupelny s vanou a toaletou, prostorné ložnice s východem na velkou terasu a dvou propojených pokojů s balkonem. V suterénu domu je z větší části technické zázemí: prádelna, kotelna, technická místnost a pracovna, ze které je východ na spodní část zahrady. Půdorysy jednotlivých podlaží ráda poskytnu na vyžádání.

Přívod vody je z řádu a splašková kanalizace je napojená do kanalizační sítě. Vytápění je pomoci kotle na tuhá paliva nebo na elektřinu.

S případným financováním Vám ráda pomůžu. Budu se těšit na Vás na prohlídkách.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Andělské Hoře (okr. Karlovy Vary).