Prodej komerční nemovitosti, Dolní Dvořiště, 795 m2

Dolní Dvořiště

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaDolní Dvořiště
ID3105
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná795 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce
Podlahová plocha795 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dolním Dvořišti

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme prodej nemovitosti, stavbu občanského vybavení, která se nachází v obci Dolní Dvořiště. Nemovitost se dvěma nadzemními podlažími nabízí 794 m2 užitné plochy na pozemku o výměře 1734m2, na kterém je možné realizovat rozšíření podlahových ploch dle potřeb budoucího majitele. Uzavřený dvůr poskytuje parkování pro 12 aut.
Strategicky umístěná nemovitost v blízkosti státních hranic s Rakouskem nabízí vhodnou příležitost pro podnikání, ať už v oblasti služeb, zdravotnických zařízení nebo jako sídlo firmy.
Pro více informací a možnost prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v Dolním Dvořišti.

Podobné nabídky