Prodej rodinného domu, Světlík, 120 m2 (ID: 1458058)

Světlík

8 750 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 41 700 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSvětlík
ID1781
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
Patro1. z 2
VybavenoNe
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy219 m2
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti965 m2
Plocha zahrady280 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj vody
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Světlíku

Popis

REALDOMUS Vám ve výhradním zastoupení majitele zprostředkuje koupi 1/3 rodinného domu se zahradou o užitné ploše 120 m2 na okraji obce Světlík, 9 km od Lipenské nádrže.

Dominantou je bohatě dimenzovaný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Dále se zde nachází samostatné WC, šatna a technická místnost. Celá denní část rodinného domu přechází plynule do exteriéru, kde se ve stejné úrovni nachází prostorná terasa s výhledem. V 2. podlaží lze využít 3 ložnice a koupelnu s WC.

Vytápění domu zajišťuje moderní tepelné čerpadlo Buderus. Po celé ploše bytu je rozvod podlahového vytápění.

V domě se nachází tři bytové jednotky. Majitel tak bude sdílet i třetinový podíl na pozemku. Dům je postaven technologií panelové dřevostavby a je tak nejen ekologický, ale zároveň i ekonomický. Obálka domu je zateplena a okna domu jsou osazena trojsklem. Okna jsou osazena venkovními žaluziemi.

Každý byt disponuje 2 parkovacími místy na uzavřeném pozemku. Zároveň je možné využít menší společnou zahrádku lemující stavbu.

Dům se nachází na velmi hezkém místě při okraji obce Světlík, která se nachází pouze 9 km od Lipenské nádrže. Obec se rozprostírá v nádherní kopcovité krajině předhůří Šumavy. Je obklopena lesy a loukami a je možné využít trasy pro cyklisty, běžkařské stopy i turistické trasy. Pouze 10 min. autem je veškerá občanská vybavenost v městysu Frymburk - škola, školka, dětské hřiště, mnoho restaurací a kaváren, koupaliště, sportoviště, fitness centrum, wellness apod. Historické město Český Krumlov se nachází pouze 14 km, skiareál Lipno 16 km.

Dům se nachází ve fázi výstavby a máte tak možnost ovlivnit podobu bytu výběrem vnitřního vybavení dle vlastního vkusu. Pro bližší informace kontaktujte makléře zakázky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Světlíku.