Prodej pozemku pro bydlení, Libčice nad Vltavou, K. H. Borovského, 795 m2

K. H. Borovského, Libčice nad Vltavou

8 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně právních služeb a odměny RK
Hypotéka od 39 079 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaK. H. Borovského, Libčice nad Vltavou
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha nemovitosti795 m2

Origo partneři v Libčicích nad Vltavou

Popis

Exkluzivně prodáváme krásný stavební pozemek o výměře 795 m2 s dvěma objekty k bydlení o zastavěné ploše 49 m2 a 36 m2 nacházející se v zástavbě rodinných domů, Libčice nad Vltavou.

Na pozemek dovedena veřejná kanalizace, vodovod a elektřinu.

Prodávaná nemovitost určena pro výstavbu rodinného domu. Zastavěná plocha pozemku max. 30 %, dům jedno patro, sedlová střecha.

Rychlé spojení do Prahy vlakem (26 minut) nebo autem (20 min). V docházkové vzdálenosti škola, obchody a občanská vybavenost.

Na zahradě vzrostlé stromy, okrasné keře a útulné posezení s grilem.

Na stávajícím pozemku se nachází dva moderní objekty o 4 lůžkách k bydlení a zahradní sklad. Oba objekty napojeny na veřejnou kanalizaci, vodovod a elektřinu.

Dvě chaty mají zastavěnou plochu 49 m2 a 36 m2. Součástí každé chaty je zahradní sklad, který slouží jako prostor pro sekačku, kola, nářadí. Kolaudace v roce 2014.

První objekt o zastavěné ploše 49,5 m2 poskytuje ubytování o 4 lůžkách. V přízemí útulný obývací pokoj, dvojpostel s úložným prostorem, pěkná kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. V podkroví pohodlné dvojlůžko, v zadní části objektu zahradní sklad. Nejen v letních měsících je hojně využívána krytá terasa, příjemné posezení s pěkným výhledem na zahradu.

Druhý objekt o zastavěné ploše 36 m2 je přízemní. Výhodou je samostatná ložnice o dvou lůžkách, funkční kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a toaleta. V objektu dostatek úložných prostor. Také zde se nachází zahradní sklad a krytá terasa s posezením.

Plánky objektů na vyžádání.

Poloha vybízí k příjemným procházkám a sportovnímu vyžití. V bezprostřední blízkosti les, možnost jízdy na kole. Nemovitost se nachází v obci Libčice nad Vltavou, která poskytuje veškerou občanskou vybavenost : škola, školka, lékař, restaurace, sportoviště, obchody atd.

V docházkové vzdálenosti železniční zastávka, vlakem do Prahy Masarykovo nádraží 26 min. Rychlé spojení do Prahy autem (17 min Suchdol, 20 min Dejvice).

Možno financovat hypotékou. Doporučujeme prohlídku a koupi této nemovitosti. Těšíme se na vás !

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Libčicích nad Vltavou.