Prodej rodinného domu, Kosmonosy, Květinová, 134 m2

Květinová, Kosmonosy

10 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 51 946 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKvětinová, Kosmonosy
ID000080
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná126 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha134 m2
Plocha nemovitosti709 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná

Origo partneři v Kosmonosech

Popis

Kosmonosy, prodej útulné vilky 3+kk 153 m2 na pozemku 709 m2

Hledáte rodinné bydlení v Mladé Boleslavi, ale byt není to, co hledáte? Chcete mít vlastní zahradu, a přitom být v dosahu města bez nutnosti dojíždění? Pokud jste na tyto otázky odpověděli ano, pak pro vás máme ideální nabídku!

Nabízíme útulnou vilku o dispozici 3+kk, s užitnou plochou 153 m, která se nachází na pozemku o velikosti 709 m v atraktivní lokalitě Kosmonosy. Zahrada je optimálně velká a poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i volnočasové aktivity. Zastavěná plocha zahrnuje kryté parkovací stání, technickou místnost a dvě prostorné kryté terasy.

Dům je situován v klidné a prestižní čtvrti, jen pár minut od Mladé Boleslavi, v příjemném sousedství rodinných domů za prodejnou Hondy. Lokalita nabízí perfektní spojení do města, kde máte na dosah školy, kroužky a další služby pro vaši rodinu.

Tento zděný dům, postavený v roce 2000 společností BOSTAS z cihel Kintherm (36 cm), je vybaven plastovými okny a dveřmi, vytápěn kondenzačním plynovým kotlem a má i komín pro případné krbové kamna. Interiér je plně dokončen, včetně podlahových krytin, vestavěných skříní, kuchyňské linky se spotřebiči a osvětlení. Energetická náročnost budovy je ve třídě E. V současnosti jsou odpojeny přípojky plynu, elektřiny a vody, ale po provedení revizí je možné dům okamžitě zprovoznit.

Máte-li zájem o prohlídku nebo potřebujete více informací, neváhejte mě kontaktovat!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kosmonosech.