Pronájem bytu 3+kk, Brno, Česká, 93 m2

Česká, Brno

32 000 Kč
/za měsíc
+ měsíční platba za energie a služby ve výši 9.806,- Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaČeská, Brno
ID30455
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná101 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha93 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

V zastoupení majitele si dovoluji nabídnout nadstandardní pronájem klimatizovaného a plně vybaveného bytu o velikosti 3+kk v bytovém domě na ul. Česká, v bezprostřední blízkosti náměstí Svobody a centra Brna. Byt je volný k nastěhování od 1.10.2024.

Prostorný byt o podlahové ploše 101,4 m2 se nachází ve 5. patře moderní budovy s výtahem. Byt disponuje ložnicí a pokojem, dále prostorným kuchyňským koutem s obývacím prostorem o velikosti. V bytě je dále koupelna s vanou i sprchou a toaletou, dále samostatná toaleta a prostorná šatna, kde se nachází i pračka. Všechny pokoje jsou vybaveny nábytkem. Nájemník se tak může nastěhovat pouze s osobními věcmi a může ihned bydlet.

Vybavení bytu: moderní kuchyňská linka na míru s veškerými spotřebiči (varná deska, trouba, digestoř, mikrovlnná trouba, chladnička, myčka nádobí), šatní skříně, postele, obývací stěna, televizor, sedací souprava, konferenční stolek, světla, dřevěné dveře i podlahy a klimatizace.

V ceně pronájmu je vysokorychlostní internetové připojení a satelitová televize.

Možnost pronájmu garážového stání (v zakladači) v podzemních garážích za příplatek 3000,- Kč + DPH nedaleko bytu (2min chůze).

Byt lze pronajmout i pro potřeby podnikání. Vhodné např. i pro firemní zaměstnance, kteří chtějí bydlet ve stejném komplexu a v blízkosti centra města.

Veškerá občanská vybavenost v blízkosti bytového komplexu - restaurace, kavárny, obchody, Fakultní nemocnice u sv. Anny, lékárna, bankomaty, pošta atd.

V případě zájmu o prohlídku neváhejte kontaktovat makléře u inzerátu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+kk v Brně.