Prodej rodinného domu, Praha - Libeň, Na štěpnici, 120 m2

Na štěpnici, Praha 8 - Libeň

12 975 000 Kč
/za nemovitost
včetně právního servisu, odměny RK, zajištění hypotečního úvěru
Hypotéka od 61 835 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaNa štěpnici, Praha 8 - Libeň
ID000757
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha120 m2
Plocha nemovitosti134 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji ŘRD o podlahové ploše cca 120 m2 se zahradou v ulici Na Štěpnici nedaleko stanice metra trasy C (Ládví).

Dům je v původním udržovaném stavu, ideální k rozšíření a rekonstrukci. Pozemek o celkové výměře 134 m2, zastavěná plocha cca 40 m2. Dům je celý podsklepen, ve sklepě se nachází kotelna, koupelna a skladové prostory, v 1. NP je obývací pokoj, kuchyně, ze které je východ na zahradu, vstupní chodba a WC, ve 2. NP jsou dva pokoje.

Je zde zavedena elektřina 230 V, plyn, obecní vodovod a kanalizace. Topení vlastním plynovým kotlem, který řeší i ohřev teplé vody, podlahy - dlažba, prkna, beton, z části plastová, z části dvojitá špaletová okna.

Klidná lokalita v blízkosti Ďáblického háje představuje ideální prostředí pro klidný život s možností rekreace v přírodě. Vynikající dopravní dostupnost zajišťují v docházkové vzdálenosti autobusy, tramvaj i metro. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a školek.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8.