Prodej chalupy, Herálec, 180 m2 (ID: 1458157)

Herálec

9 900 000 Kč
/za nemovitost
za nemovitost, Včetně odměny za realitní servis, včetně právního servisu.
Hypotéka od 47 180 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHerálec
ID17052024
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná220 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha180 m2
Plocha nemovitosti600 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Herálci

Popis

Prodej kompletně zrekonstruované chalupy buď k přímému bydlení nebo na komerční pronájem.
Naše kancelář si vám dovoluje nabídnou Krásnou Chalupu v samém srdci Vysočiny, a to v obci Herálec pod Žákovou horou.
Majitelé celý objekt kompletně zrekonstruovali, a to doslova od A do Zet, a to za účelem rekreace. Ale zároveň při rekonstrukci mysleli na to, aby chalupa splňovala vše tak aby se mohly cítily jako doma a to doslova.
Chalupa, která je dispozičně 4 +kk o rozloze 180 m2 je částečně podsklepená s pěkně udržovanou a oplocenou zahradou 600 m2 a třemi parkovacími místy přímo před vstupem. Navíc Je zde i možnost vybudovat na půdě domu další bytovou jednotku…3+1 se samostatným vstupem, veškeré přípravy pro tuto vestavbu jsou jak stavebně, tak i v rámci stavebního povolení připraveny.
V chalupě naleznete velkou obývací místnost s kuchyní a funkční krbovou vložkou která zajišťuje teplo v domě při zatápěním dřevem, samozřejmě lze ale chalupu vytápět i plynovým kondenzačním kotlem se zásobníkem na teplou vodu a s termostatem řízeným buď manuálně nebo telefonní aplikací na dálku z jiného místa, navíc má každý radiátor v domě termo hlavici pro individuální seřízení teploty v každé místnosti zvlášť.
Kuchyně s barovým ostrůvkem poskytuje vše, co je v kuchyni třeba: myčku, troubu, sklokeramickou desku, mikrovlnku, digestoř s odtahem ven z domu a velkou lednicí s výrobníkem ledu, velký a prosluněný přilehlý obývací prostor umožňuje nestísněný pohyb pro více osob.
Jedna velká a dvě menší ložnice poskytnou zcela jistě soukromí a pohodlí pro osm osob, nebo tyto místnosti mohou plnit novým majitelům jiné využití.
Koupelna v objektu je osazená dvěma okny proto je velmi světlá ale i natolik velká že je v ní jak sprch kout, tak i vana dále WC a je zde i místo na pračku se sušičkou, podlaha v koupelně je v případě potřeby el vytápěná.
Nesmí chybět ani místo pro Relax, proto je tu místnost s vířivkou pro 4 osoby, masážní sprchový kout a infrasauna také pro 4 osoby, v této místnosti je také el podlahové vytápění a automatické odsávání vlhkosti.Samozřejmě v domě nechybí i druhé samostatné WC s umyvadlem.
Velký členitý sklep poskytuje dostatek místa pro zásobu dřeva na zimu, zeleninu a jiné potraviny.
Vedle vstupu do domu se nachází kotelna s dílnou, kde není problém uschovat třeba venkovní gril, zahradní nábytek, cyklo kola, sáně a jiné.
Chalupa se prodává s veškerým vybavením, které vidíte na fotografiích v příloze inzerátu.
Abychom inzerát zbytečně nezatěžovali Podrobnostmi o rekonstrukci chalupy, rádi vám je sdělíme po telefonu nebo osobně na prohlídce.
Chalupa je v rámci sociálních sítí již nějakou dobu šířena na serverech zajištující klientelu, a to za účelem individuálního pronájmu chalupy na zimní a letní sezónu nebo celoroční využití pro firemní teambuildingy a školení. Na to může budoucí majitel navázat a v pronájmu pokračovat nebo jednoduše s pronájmem skončí a chalupu využije pro svou rodinu.
Chalupa je k celkovému uvolnění a předání ke konci května 2025

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Herálci (okr. Žďár nad Sázavou).