Prodej ubytování, Harrachov, 562 m2

Harrachov

37 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 178 714 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaHarrachov
ID20240917
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná562 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuCentrum obce

Origo partneři v Harrachově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hotel Friulli v centru Harrachova

Z okna výhled na skokanské můstky, na lanovku pár kroků a v pokoji soukromé wellness, ve kterém si odpočinou zmožené svaly... Tak přesně takovouhle dovolenou si užívají milovníci zimních sportů a horské turistiky v harrachovském hotelu Friulli, který můžete právě teď zařadit do svého portfolia.
Zrekonstruovaný hotel má fantastické hodnocení 9,0 na portále Booking.com a 4,5 na Google. A co si hosté nejvíc chválí? Přece polohu hotelu. Stojí totiž v samém centru Harrachova – jen 500 metrů od lanovky na Čertovu horu a 3 minuty jízdy od parkoviště k Mumlavě nebo bobové dráhy.
Hotel prošel v roce 2017 kompletní rekonstrukcí a vše je tak jako ze škatulky. Prodává se kompletně vybavený a navíc je aktuálně pronajatý provozovateli, který by rád v nájmu pokračoval i po změně majitele.
Hotel pro letní i zimní dovolenou

Dorůžova se vyspat, pokochat se výhledem z balkonu a pak hurá na lyže, běžky, … A po návratu z lyžovačky nebo túry? Rovnou do soukromé sauny nebo vířivky. Přesně takovouhle pohodu budou zažívat hosté vašeho hotelu.
V hotelu je 6 dvoulůžkových pokojů s možností 2 přistýlek a 1 mezonetový apartmán pro až 5 osob. Celková ubytovací kapacita hotelu je tak 29 osob.
Pokoje mají výměru 30–45 m2 a jsou nadstandardně vybavené. Každý má velkou pohodlnou postel, smart televizor a hlavně koupelnu s vlastní saunou a vířivou vanou.

Restaurace s barem a zařízená kuchyně

V létě zahnat žízeň na zahrádce, v zimě prohřát zkřehlé kosti něčím ostřejším… a hlavně se dobře najíst. Nejen hoteloví hosté si v restauraci vychutnají rustikální horskou atmosféru a výhled do otevřené kuchyně.
Do prostor restaurace s výměrou 117 m2 usadíte až 60 hostů, dalších 30 na dvě terasy s výměrou 60 m2 a 76 m2.
Restaurace se prodává vybavená. V suterénu je technická místnosti a prádelna, šatna a sprcha pro zaměstnance i několik skladů. Pro zásobování je tu krytá rampa.

Možností jak využít hotelové pokoje je rozdělení jednotlivých pokojů na apartmány k pronájmu či prodeji. Součástí hotelu je atypická prosklená garáž pro 3 auta s výměrou 55 m2. Tu navíc můžete využít i k podnikání – bude z ní krásná půjčovna lyží nebo bistro.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Harrachově.