Prodej komerční nemovitosti, Česká Lípa, U Obecního lesa, 14269 m2

U Obecního lesa, Česká Lípa

46 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 220 176 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaU Obecního lesa, Česká Lípa
IDProdej Areálu - Česk
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná14269 m2
Typ objektuPřízemní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji plně funkční areál s obchodním prostorem a se skladovacími prostory, který se nachází v průmyslové zóně na okraji České Lípy v ulici U Obecního lesa. Areál je kompletně oplocený. Asfaltový povrch po celém areálu.

Celková plocha areálu 14 269 m2 z toho zastavěná plocha 2751 m2

V roce 2022 byla administrativní budova kompletně zrekonstruována v hodnotě 11 000 000,-Kč a nově zkolaudována, užitná plocha této budovy je 564 m2. Dispozičně je budova vybavena 2 sociálními místnostmi, soukromými kanceláři, otevřenou prodejnou s přepážkou, zasedací místností, skladovacími prostory a dále několika technickými místnostmi. O teplo se starají radiátory napojené k novému tepelnému čerpadlu nacházející se v technické místnosti. Samozřejmostí jsou veškeré inženýrské sítě, napojení vody, odpadu a elektriky. Aktuálně budovu využívá nájemník.

Uprostřed areálu se nachází dva skladové prostory, z toho jeden je pronajatý.

V areálu jsou aktuálně celkem 4 dlouhodobý nájemníci

Dopravní dostupnost pro možné dodávky nákladním kamionem, díky napojení na rychlostní silnici necelý kilometr od areálu se lze vyhnout městu.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje komerčních nemovitostí v České Lípě.