Prodej rodinného domu, Dolní Lomná, 240 m2

Dolní Lomná

13 000 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 954 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaDolní Lomná
ID8805_733_194
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1843 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dolní Lomné

Popis

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout rodinný dům s dispozicí 6+1 v obci Dolní Lomná, která se nachází v CHKO Beskydy. Místo, ve kterém dům stojí, leží uprostřed malebného údolí a v dané lokalitě je považováno za velmi lukrativní.  Hledáte-li rodinné bydlení v krásném prostředí s dostatkem nejen soukromí a dostatkem prostoru, ale také příležitostmi k volnočasovému vyžití, je tento dům přesně to, co hledáte. V obci začíná mnoho turistických tras, jsou zde cyklostezky, lyžařské sjezdovky a koná se zde každoročně folklórní festival. Prostě v Dolní Lomné se nikdy nudit nebudete. Navíc se říká, že v Lomné ten život plyne tak nějak pomaleji a v pohodě.
Dům je postaven z kvalitních materiálů a dispozičně velmi prakticky řešený. Přízemí domu je pojmuto jako společenské centrum pro jeho obyvatele, neboť se zde nachází velký obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, terasa a koupelna se samostatným WC.
Cestou do prvního patra po stylovém dřevěném schodišti je v mezipatře umístěný další větší pokoj, který můžou majitelé využívat například jako pokoj pro hosty, neboť zajišťuje v případě potřeby dostatek soukromí.
V 1. patře poté najdete prostornou ložnici, 2 samostatné pokoje s prostornou terasou, pracovnu, šatnu, koupelnu s vanou i sprchovacím koutem a samostatné WC. Dům je tedy opravdu velmi praktický i pro větší rodinu a každý jeho prostor na Vás ihned působí útulně a celkově z něj vyzařuje pozitivní energie. Rádi s Vámi znovu prožijeme tuto atmosféru na prohlídce.
Teplo domova zajišťuje výkonné tepelné čerpadlo doplněné ohřevem teplé vody ze solárních kolektorů, jištěné plynovým kotlem. Dům má dřevěné eurookna, kuchyňská linka je vyrobena z masivního dřeva a také ostatní materiály použité na výstavbu jsou vyšší kvality.
Garáž pojme 2 auta, nebo z ní můžete mít třeba prostornou dílnu a parkovat před garáží, kde je několik parkovacích míst a dá se zde dostavět kryté garážové stání.
PENB se v současné době připravuje. Energetickou třídu v inzerátu uvádíme jako třídu G a později upravíme.
Zahrada je dostatečně velká jak pro volnočasové aktivity, tak pro zahradničení. Vzhledem k tomu, že je krytá z jedné strany domem a z druhé zalesněným svahem, zajišťuje opravdu soukromí a klid.
V případě, že Vás tento dům zaujal, stačí odeslat poptávkový formulář pod tímto inzerátem anebo nám prostě jen zavolejte.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dolní Lomné.