Prodej rodinného domu, Brno, Moskalykova, 170 m2

Moskalykova, Sadová - Brno-Královo Pole

23 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 113 900 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMoskalykova, Sadová - Brno-Královo Pole
IDN5448
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná170 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy108 m2
Podlahová plocha170 m2
Plocha nemovitosti459 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování

Origo partneři v Brně

Popis

Pokud hledáte ideální místo pro rodinný život v klidné lokalitě, ale zároveň s perfektní dostupností do města, máme pro vás jedinečnou nabídku. Rodinný dům 5+kk na ulici Moskalykova je jako stvořený pro ty, kteří chtějí svým dětem dopřát harmonické prostředí plné zeleně, pohodlí a prostoru.

Tento dům, umístěný na pozemku o rozloze 459 m², vás okamžitě okouzlí svou chytře navrženou zahradou a dvěma terasami, které zvou k odpočinku na čerstvém vzduchu. Představte si, jak po náročném dni relaxujete na terase, zatímco vaše děti si hrají na zahradě obklopené stromy a květinami. Nebo jak ráno začínáte svůj den s šálkem kávy, kdy slunce jemně svítí na dolní terasu, kam máte přístup přímo z obývacího pokoje.

Samotný dům je promyšleně navržen tak, aby vyhovoval všem potřebám moderní rodiny. V přízemí se nachází prostorná kuchyň propojená s obývacím pokojem, kde budete rádi trávit společné chvíle s rodinou. Pracovna je oddělená, což oceníte zejména tehdy, pokud potřebujete klid na práci či studium. K dispozici je také praktická koupelna se záchodem a technická místnost, kde vše má své místo.

V horním patře na vás čeká útulná ložnice. Pro hosty nebo děti jsou připravené další dva prostorné pokoje s přístupem na druhou terasu, kde si můžete užít soukromí a výhled na okolní přírodu. Velká koupelna s vanou i sprchovým koutem je ideální pro relaxaci po dlouhém dni.
Další velkou výhodou je dostatek parkovacích míst. Kromě garáže jsou zde další tři parkovací stání, takže o pohodlné parkování nemusíte mít obavy ani při návštěvě přátel či rodiny.

Lokalita domu je ideální pro rodiny s dětmi. V blízkém okolí najdete školu, školku i obchod s potravinami. Vše je na dosah, a přitom máte pocit, že žijete v přírodě. Okolní krajina nabízí možnosti pro procházky, cyklovýlety či pikniky v přírodě.

Pokud hledáte dům, který poskytuje prostor, komfort a klid v jedné z nejžádanějších lokalit Brna, neváhejte nás kontaktovat. Tento domov čeká na rodinu, která ocení jeho kouzlo a výjimečnost.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.