Pronájem bytu 2+kk, Praha - Karlín, U Sluncové, 55 m2 (ID: 1458470)

U Sluncové, Praha 8, Karlín

35 000 Kč
/za měsíc
+ 2.000 Kč garážové stání + zúčtovatelné poplatky 4.780 Kč pro 1os + elektřina na nájemce. Kauce 70.000 Kč + provize RK.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaU Sluncové, Praha 8, Karlín
ID10190
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná55 m2
Patro6. z 6
VybavenoAno
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha55 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Nabízím k pronájmu krásný, zařízený byt 2+kk, o ploše 55m² s terasou, v 5. patře novostavby s výtahem v rezidenci U Sluncové (kolaudace 2023).
K bytu náleží sklep a k dispozici je také garážové stání za poplatek 2.000 Kč/měsíc.
Vstupní chodba, komora (s nástěnným systémem s nastavitelnými policemi), koupelna s vanou, umyvadlem, toaletou, pračkou a sušičkou, ložnice (s manželskou postelí a vestavěnou skříní s osvětlením) a zařízený obývací pokoj (bez TV) s plně vybavenou kuchyní (myčka, varná deska, horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, vestavěná lednice s mrazákem). Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu s krásným výhledem do zeleně.
V bytě je podlahové vytápění s možností individuální regulace v každé místnosti a venkovní elektrické žaluzie na dálkové ovládání.
V blízkosti rezidence je plná občanská vybavenost – obchody, restaurace, kavárny, školy, parky a další. Stanice metra B a tramvajová zastávka Invalidovna jsou od bytu vzdálené 5 min chůze.
Měsíční nájemné činí 35 000 Kč + 2 000 Kč za garážové stání přímo v budově + zúčtovatelné poplatky za služby 4 780 Kč (počítáno pro jednu osobu, v případě více osob by došlo k navýšení).
Elektřina bude převedena na nájemce. Vratná kauce ve výši dvou nájmů (možnost rozdělení do dvou splátek).
Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár.
K dispozici od 20.9.2024.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 8.