Prodej obchodního prostoru, Letovice, Komenského, 90 m2

Komenského, Letovice

Cena na vyžádání

Včetně DPH a právního servisu.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaKomenského, Letovice
IDkomerce ZP2
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná90 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Letovicích

Popis

Atraktivní a variabilní komerční prostory vzniknou ve II. etapě nové bytové výstavby Rezidence Zlatá Pole v Letovicích. Stavební práce byly zahájeny v listopadu loňského roku s plánovaným dokončením na podzim roku 2025. Pokud tedy vstoupíte do projektu v této fázi, můžeme prostory zcela přizpůsobit vašemu podnikatelskému záměru a požadavkům - prodejna, ordinace, služby(kadeřnictví, kosmetika apod.), kanceláře atd.

Celková podlahová plocha činí 180 m2, případně může být rozdělena na 2 menší jednotky - každá po 90 m2.
Prostory jsou strategicky umístěny přímo v obytné zástavbě - v bezprostředním okolí se nachází bytové a rodinné domy, základní škola, zámek, centrum sociálních služeb. V rámci I. etapy Rezidence Zlatá Pole již bylo dokončeno 84 bytových jednotek, dalších 84 je nyní budováno ve II. etapě.

Jednotka bude vybavena kvalitními hliníkovými výkladci a vstupními dveřmi a úsporným vodovodním podlahovým vytápěním zaručujícím celkovou energetickou nenáročnost - zařazení do skupiny B. K dispozici jsou vyhrazená parkovací stání přímo u vstupu. Přístup je bezbariérový.

V již dokončených vedlejších komerčních prostorech se nachází ordinace praktického lékaře, fyzioterapie a kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Letovicích.