Pronájem bytu 2+kk, Jihlava, Farní, 60 m2

Farní, Jihlava

15 000 Kč
/za měsíc
Neplatíte provizi RK, pronájem přímo od majitele
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydleníCena je bez energií
AdresaFarní, Jihlava
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná60 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Terasa

Origo partneři v Jihlavě

Popis

!!! K DISPOZICI AŽ OD 1. 11. 2024 !!!

K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 2+kk o výměře 60 m2 v naší Rezidenci Farní v centru Jihlavy. Moderní, čisté, neustále udržované, kompletně vybavené vším, co potřebujete, abyste u nás mohli bez starostí bydlet hned. Byty pronajímáme kompletně vybavené (postele, nábytek, pohovka, velká TV s Ambilight, pračka) včetně kuchyně s vestavěnými spotřebiči (mikrovlnná trouba, varná deska, lednice). Do každého bytu je přivedena vlastní optická přípojka od společnosti M-Soft a domácí telefon.

--- V jaké lokalitě budete žít ---
Byty se nachází v historickém domě po kompletní rekonstrukci na jednom z nejkrásnějších míst města Jihlavy. Obklopeni kostelem sv. Jakuba a po seběhnutí doslova pár schodů se objeví oblíbený lesopark Heulos, leťnák, ZOO a desítky dalších úžasných míst. Hned vedle Masarykova náměstí a zároveň klidné místo pro život.

--- Co vás čeká při podpisu ---
Pokud se pro naše byt rozhodnete, počítejte prosím s tím, že se při podpisu skládá nájemné na první měsíc a dále 2x vratná kauce ve výši nájmu. Díky tomu, že nejednáte s realitní kanceláří, ale přímo s vlastníkem, je to u nás vždy BEZ PROVIZE za sjednání.

--- Living by Havel ---
Společnost Havel Real Estate je předním poskytovatelem nájemního bydlení v Jihlavě s důrazem na kvalitu a poskytovaný servis. Všechny byty v našem portfoliu jsme si sami postavili a po celou dobu u nás se o vás budeme starat. Věříme v budoucnost nájemního bydlení a podle toho i byty připravujeme.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Jihlavě.