Prodej ubytování, Sedloňov - Polom, 552 m2

Sedloňov, Polom

25 990 000 Kč
/za nemovitost
energetický štítek je původní před výměnou oken a instalací panelů na ohřev vody
Hypotéka od 123 861 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry nemovitosti

AdresaSedloňov, Polom
IDN90587
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná552 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy348 m2
Plocha zahrady7943 m2
Třída energetické náročnostiE - Nehospodárná
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Ústřední elektrické, Jiné
KomunikaceAsfaltová
VodaMístní zdroj vody
Garáž
Bezbarierový přístup
Parkování

Origo partneři v Sedloňově

Popis

Penzion a kemp v srdci Orlických hor s pozemkem 7943 m².

Nabízíme k prodeji výjimečný penzion, který je ideální investicí pro zájemce o stabilní a prosperující podnikání v oblasti turismu. Tento tříhvězdičkový certifikovaný penzion je díky své oblíbenosti téměř celoročně obsazený a třeba letošní rok má více než 90% obsazenost v týdenních turnusech od začátku ledna.

- Lokalita: Penzion Na Staré Škole se nachází v malebné přírodě Orlických hor. Poloha nemovitosti nabízí návštěvníkům jedinečnou příležitost užít si klidné prostředí s nádhernými výhledy na okolní krajinu. Penzion přímo sousedí se zastávkou cyklobusu. V zimních měsících nabízí ideální polohu mezi lyžařskými středisky, nejbližší Skiareál Olešnice je vzdálen  méně než 1 km.
- Ubytování: Penzion disponuje 10 útulnými a zařízenými pokoji pro až 41 osob, každý s vlastním sociálním zařízením. Díky těmto pokojům je penzion ideálním místem pro turisty, rodiny i různé skupiny, které hledají příjemné a komfortní ubytování.
- Zázemí pro karavany: Kromě klasického ubytování nabízí penzion také 10 stání pro karavany a třímístnou samostatnou chatku s veškerým potřebným zázemím, což rozšiřuje možnosti ubytování pro další hosty a přináší další zdroj příjmu.
- Relaxace a společenské vyžití: Penzion nabízí krásnou zahradu s venkovním altánkem a možností grilování, ideální pro odpočinek po dni stráveném objevováním okolní přírody. K dispozici je také společenská místnost s kapacitou 30 míst a zimní zahrada, která pojme dalších 20 hostů. Děti se mohou těšit na vybavené dětské hřiště, které zahrnuje pískoviště, kolotoč a houpačky.
- Schválený projekt na vertikální větrnou turbínu s rychlou návratností: Penzion má schválený projekt na instalaci větrné turbíny. Díky své poloze v Orlických horách, kde je celoročně větrno, tato turbína zajistí stálý a efektivní provoz. To může ještě více snížit energetické náklady, ale také může umožnit absolutní osamostatnění celého objektu z hlediska energetické soběstačnosti. Momentálně jsou náklady na elektřinu jen 13 tis/měsíc, po instalaci turbíny může být energeticky nemovitost na hranici pasivního domu.
- Modernizace: Současný majitel provedl a stále provádí významné modernizační úpravy, včetně instalace plastových oken s trojsklem. Tato modernizace výrazně zlepšuje tepelnou izolaci objektu a snižuje provozní náklady, což zvyšuje efektivitu a atraktivitu penzionu.
- Schválená kuchyně: Penzion má schválenou kuchyni ve spodním patře pro provoz restaurace nebo stravování. Tento prostor představuje další investiční potenciál nemovitosti, protože umožňuje rozšíření služeb o stravování, což by mohlo zvýšit atraktivitu a výnosnost penzionu.
- Parkování: Hosté penzionu ocení možnost parkování zdarma přímo u objektu, což zvyšuje komfort a přístupnost ubytování.

Tato nemovitost je ideální příležitostí pro investory hledající hotový podnik s garantovaným příjmem a potenciálem dalšího rozvoje. Nepropásněte tuto šanci a kontaktujte nás pro více informací!

Makléř

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Sedloňově.