Prodej pozemku, Bukovina, 789 m2

Bukovina

2 790 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 13 296 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaBukovina
ID01
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti789 m2

Origo partneři v Bukovině

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pozemek s výměrou 789 m² v obci Bukovina, okres Blansko. Pozemek trojúhelníkového tvaru je rovinatý s uliční šíří cca 24 m, délka 76 m a 72 m. K pozemku vede zpevněná cesta. Z pozemku se otvírá krásný výhled do krajiny a tím, že je umístěn v okrajové části obce, tak zajistí vlastníkům ideální místo pro bydlení.
Pozemek je aktuálně veden jako zahrada a dle územního plánu označený jako stavební parcela pro bydlení.
Dle vydání souhlasu stavebního úřadu Jedovnice bude pozemek rozdělen na základě geometrického plánu (přiložena fotodokumentace).
Na hranici pozemku je umístěna rozvodná skříň elektřiny. S napojením ostatních inženýrských sítí Vám rádi poradíme.
Klidná obec Bukovina je obklopena lesy, ležící v Drahanské vrchovině, má základní občanskou vybavenost. Nachází se zde základní škola s novou moderní přístavbou, obchod se smíšeným zbožím a nové moderní velké sportoviště u základní školy. Dostupnost: Jedovnice 9 km, Blansko 19 km, Brno 20 km.
Financování nemovitosti je možné hypotečním úvěrem, se kterým vám rádi pomůžeme. Podrobné informace rádi poskytneme při osobním setkání, kdy budete mít možnost přesvědčit se o kvalitách tohoto místa.

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků v Bukovině.