Prodej rodinného domu, Kladno, Šindlerova, 200 m2 (ID: 1458712)

Šindlerova, Kladno - Švermov

7 160 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 34 122 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠindlerova, Kladno - Švermov
IDN00026
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti605 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Kladně

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 5+1 v klidné lokalitě rodinných domů v městské části Švermov. Pozemek má výměru 605 m², z čehož zastavěná plocha činí 306 m². V přízemí domu naleznete obývací pokoj, ložnici, kuchyň, koupelnu, samostatné WC a praktický úložný prostor pod schody. V patře se nachází pokoj, z něhož se přechází do ložnice, další samostatný pokoj, koupelna, WC a komora.

Dům disponuje velkými okny, které zajišťují dostatek denního světla, z druhého patra je krásný výhled na jih. Kromě dvou menších oken v koupelnách a oken v technických místnostech jsou všechna okna vyměněna za plastová. Dům je napojen na elektřinu a plyn, obě koupelny i WC jsou připojeny na veřejnou kanalizaci, avšak odpad z kuchyně je v současnosti řešen vsakem na pozemku a v kuchyni je zavedena pouze studená voda, nicméně obě tyto záležitosti lze snadno vyřešit drobnými stavebními úpravami.

Dům je podsklepený, prostorný sklep je rozdělen na tři samostatné místnosti, kde se nachází bojler a plynový kotel. Vstup do sklepa je ze zahrady. Vedle tohoto vstupu je další samostatná místnost, dříve používaná jako sklad uhlí. Součástí nemovitosti je také zahrada o rozloze 299 m².

Střecha byla vyměněna přibližně před 25 lety a je stále ve velmi dobrém stavu. V blízkosti domu se nachází základní škola (4 min. pěšky), mateřská škola (7 min. pěšky) a autobusová zastávka (6 min. pěšky). V centru městské části Švermov je veškerá občanská vybavenost a přímé autobusové spojení do Prahy, Kladna a Slaného. Možno financovat hypotečním úvěrem.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kladně.