Prodej bytu 2+kk, Lipno nad Vltavou, 74 m2

Lipno nad Vltavou, okres český krumlov

13 540 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 64 528 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLipno nad Vltavou, okres český krumlov
ID914565
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná100 m2
Patro1. z 5
VybavenoAno
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha74 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Origo partneři v Lipně nad Vltavou

Popis

Exkluzivně Vám představujeme tento luxusní apartmán s terasou a výhledem na vodu, který se se nachází v projektu MOLO LIPNO u pláže v centru Lipna nad Vltavou.

Apartmán:

Nadstandardní jednotka 2+kk o celkové užitné ploše 100,3m2 disponuje zádveřím, koupelnou se saunou, komorou, dále prostor navazuje na prostornou obývací část s kuchyní, ze které je vstup na velkorysou terasu o výměře 26,6m2 s částečným výhledem na vodní hladinu Lipna a do malebného vnitrobloku. Dále je součástí útulná ložnice s vlastním vstupem na terasu.

Samotný byt představuje spojení elegance, luxusu a praktičnosti. Je vybaven nejvyšší kvalitou nábytku, elektrospotřebičů a prémiové kuchyňské linky s kamennou deskou. Koupelna s velkoformátovými obklady, saunou a prémiovými zařizovacími předměty dodávají bytu další nádech vytříbenosti. Dřevěné podlahy a zakázkové dřevěné/kovové obložení stěn tvoří v kombinací s designově zvoleným vybavením moderní, ale zároveň pohodlnou cosy atmosféru. V jednotce je zahrnuta velkorysá nadstandartní výbava, předokenní el.žaluzie, cirkulační chlazení aj. Vzhledem k otevřenému portálu, západní orientaci a francouzským oknům, působí apartmán majestátným dojmem plným přirozeného světla.

Cena je včetně 12% DPH. Součástí ceny bytu je také sklepní kóje a kryté parkovací stání v podzemních garážích.

Projekt:

Apartmán je součástí prestižního pětihvězdičkového resortu MOLO Lipno, navržený světovými architekty Chapman Taylor. Prostředí se pyšní soukromou zahradou s vodními prvky, vzrostlou zelení a kombinací přírodních a moderních materiálů.

Okolí:

Projekt je umístěn u pláže na břehu Lipna, obklopený nádhernou šumavskou scenérií, a zaručuje nejen dokonalé bydlení, ale také jedinečný rekreační zážitek. Objekt se nachází v docházkové vzdálenosti od centra obce, ale zároveň v soukromí. Před domem pláž, cyklostezka, hřiště, kousek od mariny a promenády, kde je k dispozici veškerá občanská vybavenost, pár minut na sjezdovky.

• Luxusní apartmán s terasou a výhledem na vodu

• Kompletně vybaveno prémiovým nábytkem a elektrospotřebiči

• Nadstandartní výbava a technologie

• Sauna

• Parkovací stání a sklep

Toto je ojedinělá nabídka apartmánu na Lipně pro opravdu výjimečné klienty, kteří si umí užít život. Pořiďte si nové rodinné sídlo v soukromé top lokalitě u vody v krásné přírodě a kontaktujte specialistu na investice v Lipenské lokalitě pro více informací, popřípadě si domluvte nezávaznou prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Lipně nad Vltavou.