Prodej pozemku pro bydlení, Štěpánov, Za Kameníčkovým, 907 m2

Za Kameníčkovým, Štěpánov

3 200 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 15 250 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry pozemku

AdresaZa Kameníčkovým, Štěpánov
ID00960
Druh objektuSamostatný
Plocha nemovitosti907 m2
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Autobus

Origo partneři v Štěpánově

Popis

Prodej pozemku o výměře 907 m2 v obci Štěpánov u Olomouce. Jedná se o rovinatý pozemek v klidné části obce (provedeny zemní práce). Příjezdová asfaltová komunikace ve vlastnictví obce. K dispozici inženýrské sítě elektřina, voda a kanalizace.

Parcela se prodává vč. zpracovaného projektu na rodinný dům (1. NP + podkroví) o dispozici 5+kk s garáží. Nový vlastník obdrží vyhotovený protokol k radonovému indexu a posouzení zasakování srážkových vod. V kupní ceně parcely již zahrnuta uhrazená přípojka elektřiny (uzavřena smlouva se společností ČEZ).

Pozemek je územním plánu vedený jako plocha zastavitelná Z1, podrobněji členěno na plochy BV – plochy bydlení v rodinných domech venkovské. Doporučená max. výška objektů: stavby hlavní 1.NP + podkroví, resp. 2.NP s ustupujícím podlažím, ostatní stavby 4,5 m (výška hřebene, nejvyššího bodu atikové římsy), max. přípustná výška dle územního plánu 2.NP + podkroví jen v odůvodněných případech, doporučený tvar střechy – střecha sedlová se sklonem 35° až 45° – u objektu hlavního s podélnou osou rovnoběžnou se stavební čarou hlavní.

Štěpánov leží přibližně 10 km od města Olomouce. Základní dopravní obslužnost zajišťuje integrovaný systém autobusové dopravy Olomoucka a železniční trať č. 270 Olomouc - Zábřeh na Moravě - Praha. Ve městě trvale bydlí cca 3500 obyvatel. Dobrá občanská vybavenost města: obvodní lékaři, zubní ambulance, lékárna, dětská lékařka, základní škola, pošta, kostel sv. Barbory, potraviny, pohostinství, kulturní akce, zájmové spolky.

Parcela je vhodná pro banku jako zástava. Financování koupě pozemku, Vám rádi bezplatně zajistíme dle individuálních potřeb a možností. V ulici vybudovaná velkokapacitní retenční nádoba (v období povodní zde nestojí žádná voda). Pro více informací, či nezávaznou prohlídku, volejte makléři inzerce. Náš tip!

Makléř

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Štěpánově.