Prodej bytu 3+kk, Karolinka, Vsetínská, 64 m2 (ID: 1458862)

Vsetínská, Karolinka

3 950 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 18 825 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaVsetínská, Karolinka
ID00054
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná73 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha64 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Karolince

Popis

Nabídka prodeje cihlového zrekonstruovaného bytu 3+kk, o ploše 64 m2, se zahradou ( 91 m2) , sklepem ( 9 m2) a parkováním v bytovém domě na ulici Vsetínská, na konci obce Karolinka u Velkých Karlovic.

Bytová jednotka je situována ve 2.NP cihlového bytového domu o 4 jednotkách, má k dispozici prostorný sklep na uložení kol a vymezenou zahradu ( 91 m2) ve vnitrobloku a parkování přímo u domu.

Byt prošel v roce 2021 rozsáhlou a kompletní rekonstrukcí, dle požadvků a přání majitelů pro trvalé moderní bydlení. Dispozičně je byt řešen jako 3+kk, kdy z původního bytu nezůstalo zhola nic. Přáním majitelů bylo si vybudovat útulný domov , dle moderních trendů v krásném prostředí Valašska, s parkováním a zahradou.A to se jim rozhodně podařilo. Díky vkusu a citu majitelky, bylo vše promyšleně uspořádáno a každý kout bytu má své logické místo.

Podařilo se vyřešit i bezpočet úložných míst, vstup do bytu ze zádveří s šatními skříněmi, samostatné oddělené pokoje prosvětlené denním světlem z oken a ze střešních Veluxů, oddělení společenské části bytu s obývacím pokojem a kuchyně s jídelnou. Mimořádně citlivě a komfortně byla postavena zcela nová koupelna se sprchovým koutem, úložnými prostory, velkým zrcadlem a WC, kdy i zde přichází denní světlo ze střešního okna.
Technická místnost pak vznikla samostatně za jídelnou, kdy slouží nejen jako místo pro plynový kondenzační kotel a bojler, ale i jako komora a místo pro automatickou pračku se sušičkou. Regulace teploty je nastavena dálkově termostatem.

Kuchyně, zhotovená stolařem na míru, je pak vybavena veškerými potřebnými spotřebiči a má i příjemný bonus, pracovní desku podél velkého okna s výhledem do krásné Valašské přírody. Kdy zejména na podzim okolí hraje všemi barvami.

Samostatnou kapitolou jsou pak použité materiály a jejich sladění v prostoru. Ať už keramické obklady v koupelně, podlahové krytiny v celém bytě nebo použité materiály na zárubně a jednotlivé dveře, či kombinace materiálů a řemeslné provedení v kuchyni, to vše ladí v příjemný a útulný celek. Domov.
Díky kvalitnímu ( 12 cm) zateplení celého bytového domu, včetně spodní hydroizolace, jsou pak náklady na vlatní provoz bytu velmi nízké v porovnání s ostatním bydlením v lokalitě. PENB budovy je aktuálně ve zpracování, proto uvádíme kategorii G.

Díky své poloze, v centru Valašska, na konci obce Karolinka, na začátku údolí Velkých Karlovic s veškerou občanskou vybaveností a bezpočtem možností pro trávení volného času po celý rok, se tato nemovitost nabízí také jako ideální investiční příležitost pro další krátkodobé pronájmy, s možností parkování, úložných prostor a také sklepu pro uložení kol, lyží a dalšího vybavení.
Lyžařský vlek je pak ve vzdálenosti 250 m od bytu, cyklostezka podél Bečvy cca 350 m. Supermarket, pošta, bankomat a další pak v centru Karolinky do 6 min pěší chůze. Autobusová a vlaková zastávka je pak rovněž poblíž.

PENB je ve zpracování, uvádíme tak prozatím energetickou třídu v kategorii G.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karolince.