Prodej rodinného domu, Varnsdorf, Okružní, 700 m2

Okružní, Varnsdorf

12 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 61 478 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOkružní, Varnsdorf
ID855718
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná700 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti10144 m2

Origo partneři v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost stát se majitelem tohoto atraktivního rodinného domu, který lze využít i jako penzion. Nemovitost se nachází v klidné části Varnsdorfu na ulici Okružní, na rozlehlém pozemku o velikosti 10 144 m². Dům nabízí celkovou podlahovou plochu 380 m² rozloženou do dvou nadzemních podlaží. Poslední rekonstrukce proběhla v roce 2021.
V 1. NP se nachází 4 ložnice, každá s vlastní koupelnou. Vytápění je zde zajištěno klimatizací. Ve 2. NP je prostorný obývací pokoj s kuchyní a koupelnou, kde vytápění zajišťuje krb. Z obývacího pokoje je vstup na prostornou terasu s krásným výhledem na rybník "Mašíňák". Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci.
Součástí nemovitosti je krásná privátní zahrada, ideální pro relaxaci a grilování. Na pozemku je také letní stánek s občerstvením pro návštěvníky nedalekého rybníka. Okolí domu je obklopeno přírodou – lesy, loukami a Varnsdorfským rybníkem, který je vhodný jak pro rybaření, tak i pro koupání.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Varnsdorfu.