Prodej bytu 3+kk, České Budějovice, Nádražní, 63 m2

Nádražní, České Budějovice - České Budějovice 6

6 190 000 Kč
/za nemovitost
Cena neobsahuje kompletní služby RK (RP činí CZK 121 000,- vč. DPH)
Hypotéka od 29 500 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaNádražní, České Budějovice - České Budějovice 6
IDN101991
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná63 m2
Lokalita objektuRušná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Českých Budějovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v novém designovém bytovém domě v Nádražní ulici.
Byt se nachází v atraktivní lokalitě města v Nádražní ulici s kompletními službami pro občanskou obslužnost v dosahu (MHD, autobus, vlak, dálnice, OC Merkury, školy, školky, služby). Bytový dům nabízí komfort bydlení a zároveň komplexnost služeb.
Byt 1B o dispozici 3KK s celkovou užitnou plochou bytu 63 m2 vč. balkonu (26,8 m2), který poskytne klidné místo pro odpočinek v pohodlí vašeho domova.
Do bytu vstupujeme prostornou halou (4,9 m2), z haly se vchází na samostatnou toaletu (1,4 m2) a do koupelny s vanou (4,4 m2), do obývacího prostoru s kuchyní a jídelnou (26,8 m2) a v neposlední řadě se dostaneme do dvou ložnic ( 13,8 m2 a 8,7 m2). Z obývacího pokoje je vchod na porstorný balkon. Byt je situován do vnitrobloku.
K bytu náleží sklepní kóje (1,1 m2). Byt se nachází v 1. patře 2NP, bytový dům disponuje výtahem.
Využití společných prostor v bytovém domě a výlučné užívání bytu je upraveno v Prohlášení vlastníka, které říká, že k bytu můžete pro relaxaci využít společnou zahradu za domem. Společná zahrada je v centru města výhodou projektu a oceníte ji jak Vy, tak i Vaše děti. Na zahradě se nabízí možnost vytvořit v rámci budoucího společenství vlastníků dětské hřiště, ohniště, relaxační lavičky a posezení pod pergolou. Jak ji v budoucnu využijete, je jen na Vás.
Parkovací stání není v ceně bytu. Nekryté pa stání stojí CZK 490.000,- a nekrytý „lift“ je v ceně CZK 590.000,-. Pokud by jste o něj neměli zájem, informujte nás předem a projednáme možnosti. Chcete o této nabídce vědět více? Kontaktujte mne, těším se na jednání s Vámi. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101991.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích.